Få overblikket over de Billigste A-kasserSe de billigste A-kasser her

Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69 kr.
Ja
479 kr.
3 måneders gratis fagforening
Spar op til 6.000 kr. om året
Støtter ingen politiske partier
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
476 kr.
Billig med høj tilfredshed
Gratis karriere rådgivning
Få kurser i bl.a. LinkedIn
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69
Ja
503 kr.
Over 150.000 tilfredse medlemmer
Rådgivning om løn og ferie
Mulighed for sundhedsikring
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
457 kr.
Få hjælp til at finde nyt job
Vi samarbejder bl.a. med Jobindex
En af danmarks billigste A-kasser
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
139 kr.
Ja
492 kr.
Fuld juridisk dækning
Rabatordning på forsikring
Tilbud og rabatter op til 50%
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
493 kr.
Over 80.000 humanister og scient.er
Få sparring og rådgivning
Få karriere rådgivning
          
Middel 3/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Salg og marketing
167 kr.
Ja
476 kr.
Gratis lønrådgivning og karriere sparring
Adgang til lønsikring
Få stor rabat på uddannelser
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
464 kr.
Ja
513 kr.
Danmarks stærkeste fagforening
Danmarks mest lokale A-kasse
Billig fritidsulykkesforsikring
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69 kr.
Ja
486 kr.
Rabat på forsikringer
Professionel hjælp til jobsøgning
Mulighed for lønsikring
          
Middel 3/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Ledere
195 kr.
Ja
469 kr.
Perfekt for selvstændige
Juridisk rådgivning
Incl. lønsikring
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Selvstændige
195 kr.
Ja
469 kr.
2 mdr. gratis indtægtssikring
Juridisk dækning
Skræddersyede produkter til selvstændige
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
50 kr.
Ja
496 kr.
Karriererådgivning og coaching
Gratis advokathjælp
Få rabat på kurser
          
Middel 3/5
Bliv medlem

Billige A-kasser

Leder du efter den billigste A-kasse i Danmark, men er i tvivl om hvor du skal lede? Det forstår vi godt. A-kasser er en jungle, hvor man virkelig skal holde tungen lige i munden for at navigere igennem og finde den, der passer til ens branche og behov. Der er nemlig rigtig mange forskellige udbydere og a-kasser i Danmark, der passer til forskellige formål. Her på siden kan du se et bredt udvalg af billige a-kasser, og de forskellige A-kasse priser, der er på det danske marked. Find den billigste A-kasse, så er du sikker på at have et trygt sikkerhedsnet under din jobsituation og kan modtage dagpenge, hvis du får brug for det. Vi har her samlet de bedste og billigste a-kasser for selvstændig, akademikere, håndværkere og mange andre brancher. Læs med og find den billigste a-kasse i Danmark.

Billig A kasse

Først og fremmest må vi gøre klart, hvad en billig a-kasse skal kunne garantere, og hvorfor den billigste a-kasse i Danmark ikke nødvendigvis er den, der passer dig. For forskellige a-kasser dækker nemlig forskellige faggrupper, så selvom én a-kasse måske er den billigste a-kasse i Danmark, er det ikke nødvendigvis den, som passer til dit behov. Det handler først og fremmest om at finde en a-kasse, der kan hjælpe dig, hvis du pludselig skulle stå uden job. Arbejdsmarkedet kan være tumultarisk, og der kan ske mange forskellige ændringer på kort tid, der gør at du pludselig kan stå uden job. Så er det vigtigt, at have dit sikkerhedsnet iorden, så du ikke pludselig står uden indtægt. En A-kasse er nemlig en slags jobforsikring, som du kan tegne ved at være medlem af den - for dermed at have ret til en ydelse, hvis det skulle komme dertil, hvor du mangler en atbejdsindtægt. A-kasser varierer meget efter, hvilket segment du tjener, og derfor skal du nødvendigvis ikke udelukkende kigge på pris, når du skal finde den bedste a-kasse.

Det skal nemlig også være en a-kasse, der er vant til at rådgive og vejlede din faggruppe. F.eks. nytter det ikke noget, at man vælger Akademikernes A-kasse, hvis man er smed eller elektriker - eller omvendt at man vælger Lærenes A-kasse, hvis man er marinebiolog. Det handler dermed om at vælge den bedste a-kasse for dig, og den a-kasse der kan hjælpe dig videre med karrieren, hvis den pludselig skulle gå i stå. A-kasser er nemlig ikke alene en udbetalingscentral, hvor du kan få dine dagpenge udbetalt. Der er også mange gode tilbud, workshops og kurser, som du kan tilmelde dig til, med hjælp fra din A-kasse. Derfor kan du også give dine kompetencer et løft ved at give være medlem af en A-kasse. På denne side kigger vi dog primært på parameteren pris, og hvor du kan finde en billig a-kasse i Danmark. 

Billige Danske A kasser

Danmarks billigste A-kasse kan findes i toppen af denne tekst, hvor vi har sammenlignet priserne på a-kasser på det danske marked, så du nemt og overskueligt kan finde den billigste A-kasse i Danmark. Her finder du både billig a-kasse deltid, billig a-kasse for studerende samt meget andet. For det er med a-kasser som med mange andre slags forsikringer, at der er et månedligt eller årligt gebyr på, hvad det koster at være medlem af a-kassen. A-kasse kontingent er et nødvendigt onde, og kan være en sindsyg god investering, hvis din jobsituation er bare en lille smule usikker. På den måde kan du altså være medlem og optjene en masse anciennitet, hvis du betaler til a-kassen i tide. Man skal nemlig være medlem af en a-kasse i minimum 12 måneder før man har ret til dagpenge, og derefter har man 24 måneders ret til en dagpengeperiode. Vi har også lavet en A-kasse guide her på siden, som du er mere end velkommen til at tjekke ud, hvis du er i tvivl om, hvilken en af de billige danske a-kasser du skal vælge. Du kan på den måde altid være sikker på, at vælge den rigtige og bedste a-kasse, hvis du følger vores a-kasse guide.

Få dagpenge med billig a-kasse

Du har nemlig som medlem af en a-kasse mulighed for at optjene ret til dagpengeydelse. Efter 12 måneder som medlem, hvor du har været i beskæftigelse (inklusiv studie) har du mulighed for at modtage dagpengeydelse. Du kan få dagpenge med den billigste a-kasse, så længe du blot overholder anciennitetskravet på de 12 måneder og betaler dit A-kasse kontingent til tiden. 

Dagpenge er nemlig en af de fundamentale dele af det danske velfærdssystem, og en ting vi kan være rigtig stolte over i Danmark. For det er nemlig ikke i alle lande, hvor der er så stærkt et sikkerhedsnet for det arbejdende folk, som det i vores land. Dagpengene garanterer dig en fast og stabil indkomst i op til to år, så længe du overholder bestemt jobsøgningskrav og diverse forpligtelser overfor a-kasse og jobcenteret. Dette kan f.eks. være at du skal søge 6-8 jobs om måneden spredt udover ugerne i måneden, så man kan se du aktivt søger efter et nyt job. Du kan altså få dagpenge med en billig a-kasse, så det er en rigtig god idé at være medlem af en - også selvom din jobsikkerhed muligvis ser nogenlunde sikker ud. Det er nemlig ikke til at spå ud i fremtiden, om hvad der sker på arbejdsmarkedet - men hvis man er medlem af en a-kasse har man som minimum et sikkerhedsnet, der kan gribe dig, hvis du skulle stå uden job. 

Den billigste A kasse

Den billigste a-kasse er angivet i toppen af siden, hvor vi har lavet en prissammenligning af samtlige a-kasser på det danske marked. Så kan du let spotte den billigste a-kasse ud, og vælge den du synes om. Der er forskellige prisklasser, når det kommer til a-kasser, da det er forskellige faggrupper og forskellige services, som a-kasserne udbyder. Nogle a-kasser har specialiseret sig i at hjælpe erhversuddannede faggrupper som smede og elektrikere, mens andre er specialister i at rådgive akademikere og IT-folk. Det kommer derfor helt an på din profession, hvilken udbyder der er den billigste a-kasse for dig. Du kan dog med fordel tjekke vores prissammenligning ud på siden, og finde en billig a-kasse, der passer til dig. Er du tvivl om, hvilken a-kasse du skal vælge kan du iøvrigt også læse vores A-kasse guide, hvor vi giver dig det ultimative overblik over, hvilke parametre, der er vigtige at kigge ud fra, når du skal vælge den bedste a-kasse. 

Det er dog klart, at pris spiller en væsentlig rolle, når det kommer til at vælge den rigtige a-kasse. Pris er en faktor, der er afgørende for os i alle henseender, så hvorfor skulle det ikke betyde noget, når det kommer til a-kasser. Dog er den billigste a-kasse et nuanceret begreb, da det som nævnt også kommer an på, om hvilket erhverv du har har, hvilke a-kasser du kan vælge i mellem. Derfor så start med vores a-kasse guide, og se det samlede overblik over priser på a-kasse kontingent ovenover. 

Billig a kasse og fagforening

Der er endda også nogle a-kasser, der samtidigt tilbyder at blive medlem af en fagforening oveni. Modsat a-kasse så er der ingen ydelse forbundet med at være medlem af en fagforening. Det kan dog være en rigtig god idé at være medlem af en fagforening, hvis du støde på problemer eller større udfordringer på arbejdsmarkedet. Det er fagforeningens arbejde, at de altid har din ryg, hvis du har problemer med chefen eller går ned med stress. Så bakker fagforeningen dig op, og tager sagerne på dine vegne. Det er dog ikke en nødvendighed, at have en fagforening på samme måde, som det er en nødvendighed at være medlem af den bedste a-kasse. Hvis du selv mener du er i stand til at klare de udfordringer arbejdsmarkedet kan byde dig, så kan du godt skippe fagforeningen. Det anbefales dog, at du er medlem af én, da fagforeningen har alle mulige specialister, der kan hjælpe dig videre i din jobsituation. I vores a-kasse guide kan du se, hvor du kan få en billig a-kasse og fagforening. 

Billig A kasse med lønsikring

Der er også a-kasser, der for et lille ekstra gebyr kan tilbyde lønsikring. Dette betyder grundlæggende en sikring af lønnen, så du får udbetalt en stor del af det beløb du plejede at få udbetalt, da du arbejdede. Dermed vil du ikke få samme beløb som den almindelige dagpengemodtager, hvis du er dækket af lønsikring. Det kan være en rigtig god idé at have lønsikring med i sin billige a-kasse, hvis du har et højt betalt job og ikke kan nøjes med dagpenge-understøttelsen af økonomiske årsager. Her på siden kan du også se, hvilke a-kasser der tilbyder lønsikring oven i deres ydelse.

Hvilken a kasse skal jeg vælge?

Tilsidst verserer spørgsmålet - hvilken a-kasse skal jeg vælge? - Og dette kommer meget an på, hvem du er som person, hvilket erhverv du besidder, samt hvilke behov du har. Hvis du bare skal bruge den billigste a-kasse i Danmark, er der a-kasser der er bedre end andre. Skal du dog f.eks. bruge lønsikring og fagforening samtidig, så er der andre udbydere, der er bedre. Det vigtigste er, at du peger kniven indad og tænker over, hvilke kriterier du har til din a-kasse. På siden her tager vi dit valg af a-kasse meget seriøst, og derfor kan du altid lære mere om de forskellige begreber indenfor a-kasser, og hvad de kan tilbyde dig.