GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

En a-kasse for lærere

Som lærer har man mulighed for at blive medlem af Lærernes a kasse, som er en a-kasse specielt til dem, der arbejder som lærere i Danmark. Denne a-kasse retter sig både til nyuddannede lærere, folkeskolelærere, voksenundervisere, lærere ved frie grundskoler, efterskolelærere og mange flere. Altså kan du blive medlem, uanset hvilken skole eller institution, du er lærer på. Som medlem af lærer a kasse kan man få meget specifik hjælp og vejledning i forbindelse med karriere, fordi a-kassen kender til branchen og faget og derfor kan rådgive på den bedst mulige måde. Det er derfor en rigtig god idé at være medlem af en a kasse lærer, for at få den optimale hjælp og vejledning i forhold til dit job.

Det vil ligeledes være en god idé at blive medlem af en fagforening, som varetager løn- og arbejdsvilkår samt beskæftiger sig med skolepolitiske temaer. Her kan man vælge Danmarks lærerforening a-kasse og fagforening. A kasse for lærer er det oplagte valg Lærernes a-kasse.

Man kan som lærer også vælge at blive medlem af en tværfaglig a-kasse. De stiller ikke krav til din stilling, og alle kan blive medlem af dem. En tværfaglig a-kasse er som regel billigere end en a-kasse, der retter sig specifikt mod  for eksempel lærere. Man får selvfølgelig samme rettigheder i forhold til dagpenge uanset hvilken slags a-kasse man som lærer er medlem af.

overlay

Vi anbefaler Det Faglige Hus for undervisningsbranchen

Meld dig ind i Det Faglige Hus