GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

En fagforening er en gruppe, som består af arbejdere inden for samme branche eller fag. En fagforening er din sikkerhed på dit arbejde og handler på vegne af dine interesser. Det er en rigtig god ide at være medlem af en fagforening kontor eller fagforening økonomer, på den måde er dine rettigheder som lønmodtager sikret. En fagforening holder hånd over, hvor meget du skal have i løn og tillæg. Din fagforening hjælper dig også, hvis du er i problemer med din arbejdsgiver og føler dig snydt. 

Fagforening kontor

Det er især vigtigt, at du vælger en fagforening som passer til din branche, da de kan have forskellige arbejdsvilkår og regler omhandlende løn. Din fagforening handel og kontor, kan altså bedre hjælpe dig, da fagforeningen kender til dine arbejdsvilkår og rettigheder. Der findes flere forskellige fagforeninger inden for samme branche, og du kan til fordel undersøge hvilken fagforening kontor, som dine kollegaer er medlem af. Flere forskellige jobs og titler hører inde under en handel og kontor fagforening.

Typisk er det arbejde inden for den administrative branche og handelsbranchen, dog er det hyppigt, at fagforening kontor også dækker over lignende brancher og titler.

Fagforening for økonomer

Arbejder du inden for økonomi og tal, skal du vælge en fagforening for økonomer, som dækker disse brancher. En økonom fagforening tager varer på dine interesser som økonom, og har styr på dine rettigheder og lønvilkår. En fagforening økonomi findes der flere af, du kan derfor til fordel spørge dine kollegaer, hvilken fagforening de er medlem af, hvis du er i tvivl. Det er vigtigt, at du har undersøgt en økonomi fagforening, så du er sikker på, du har valgt den helt rigtige fagforening for økonomer, som passer til dine behov. Du kan også prøve fagforening for funktionærer.

En fagforening økonomer hjælper dig, hvis du føler dig snydt eller uretfærdigt behandlet på din arbejdsplads. Det kan være svært selv at holde styr på de samme regler og tiltag, hvilket en fagforening for økonomer specialiserer sig i.Fagforening for funktionærer

Fagforening for funktionærer

Læs mere