A-kasse for salg og kommunikation

Udbuddet af A-kasser kan være uoverskueligt og sågar forvirrende. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt at danne sig et overblik over dine muligheder, som passer som fod i hose til netop dig, dine kompetencer og behov. Hvis A-kasser virker lidt som en fjern by i Rusland for dig, og du føler, at du er den eneste i din omgangskreds, som er lidt på bagkant på området, har vi her samlet de bedste A-kasser til dig som har specialiseret sig indenfor salg og kommunikationsbranchen. 

Hvilke faggrupper dækker disse A-kasser

Grubler du også over, hvorvidt netop dit arbejde hører under kategorien salg og kommunikation. Der er utrolig mange stillinger, som hører til disse faggrupper, fordi salg og kommunikation forgrener sig ind i mange brancher. De følgende A-kasser som vedkommer netop dig indenfor denne branche er Business Danmark, Det Faglige Hus samt Ase, som samtlige favner faggrupperne for salg og kommunikation. Disse A-kasser vedkommer dig, hvis du via dit arbejde har arbejdsopgaver såsom:

 • Kommunikationskonsulent
 • Content creator
 • Commercial content writer
 • SoMe -og kommunikationsmedarbejder
 • Salgskonsulent
 • Kørende sælger til salg
 • Key account manager
 • Salgs -og kundeservicekonsulent
 • Teknisk support
 • Telemarketing
 • Marketing manager
 • Digital content creator

De ovenstående jobtitler er bare et lille udpluk af de mange job, som de ovenstående A-kasser kan hjælpe dig videre på arbejdsmarkedet. Som udgangspunkt er den ene ikke mere fordelagtig end den anden. Dog kan vi forsikre om, at samtlige A-kasser kan spæde til med hver deres individuelle kvaliteter. Netop de kvaliteter, som de besidder, kan være med til at styrke din karriere på sigt. En af disse A-kasser kan fungere, som dit sikkerhedsnet på arbejdsmarkedet, således du med ro og mag kan fokusere på dit job. 

Bedste A-kasse for salg og kommunikation

For at koge suppen helt ind, vil det følgende fremhæve nogle af de fordele, som hver af de tre A-kasser besidder. Om det omhandler en A-kasse for salgsbranchen eller en A-kasse for kommunikationsbranchen, vil du her blive klogere på, hvad de kan tilbyde. Business Danmark har en lang række fordele, men nogle af de mere markante er blandt andet dygtige advokater med over 85% succesrate, gratis lønrådgivning og karrieresparring, adgang til karrierecenter og adgang til lønsikring, som sikrer din økonomi. Prisen per måned vil stå dig i 167 kr. Det Faglige Hus er Danmarks billigste Fagforening med et kontingent på bare 69 kr. i måneden, hvor du derudover kan melde dig ind og få de tre første måneder kvit og frit. A-kassen yder også support via advokater, som er klar til at hjælpe dig, hvis du står med problemer i dit ansættelsesforhold. Ase er en tværfaglig arbejdsløshedskasse for alle. Det er lærernes A-kasse, men også en A-kasse til salgs udannelse. A-kassen har en lang række fordele, hvor du igennem dem kan modtage dagepenge, onlinekursur, lønsikring, hjælp til jobansøgninger og juridisk rådgivning blandt mere meget. Ase har et månedligt gebyr på 503 kr. Så leder du efter en A-kasse til kommunikations udannelse eller noget helt tredje, kan du med fordel vælge Ase.