Om Tjek-akasse.dkVelkommen hos Tjek-Akasse.dk

Velkommen til Tjek-Akasse - Hos os får du det samlede overblik over de bedste a-kasser i Danmark.

Vi har en klar mission, nemlig at gøre det lettere for dig at finde den a-kasse som passer bedst til dine behov og til din konkrete arbejdsituation.

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et overblik over de bedste a kasser på markedet, således du finder den udbyder som tilbyder en a-kasse løsning, som passer bedst muligt til dig. På den måde sparer du både tid og penge og kan bruge tiden på andre ting end spørgsmål der handler om sikring af dig selv, hvis du skulle være uheldig at miste dit arbejde.

Sitet er opbygget således at du har mulighed for se en oversigt over de seks mest populære a-kasser på forsiden. Du kan navigere dig videre ved at klikke på "sammenlign flere a-kasser". Her ledes du over på en oversigt over et udvalg af a-kasser på markedet

Bemærk at dette site tjener penge på at formidle brugere videre til udbydere af a-kasser.. Vi modtager en afregning hver gang vi formidler en tilmelding. Tjek-akasse.dk er ikke udbyder af a kasser, men er udelukkende en sammenligningstjeneste, som skaber overblik i markedet.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor akasser. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af akasser, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Partner sites

Tjek-akasse ejes og drives af Admill ApS. Admill står bag en række af Danmarks største og mest veletablerede sammenligningstjenester:

Tjek-laan.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet

Morebanker.dk -giver forbrugeren lånetilbud fra op til flere banker

Moremoney.dk - giver dig én samlet oversigt over de billigste forbrugslån

Dine-penge.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet

Adresse:

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C Denmark
info@admill.dk
Tlf: +45 69 66 38 00
CVR: 39423367

Vi er CO2 neutrale 
Se her

csr-maerket logo