GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD


Velkommen til TjekAkasse

- Hos os får du det samlede overblik over de bedste a-kasser i Danmark.

Vi har en klar mission, nemlig at gøre det lettere for dig at finde den a-kasse som passer bedst til dine behov og til din konkrete arbejdsituation. Se videoen her, som beskriver vores side:

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et overblik over de bedste a kasser på markedet, således du finder den udbyder som tilbyder en a-kasse løsning, som passer bedst muligt til dig. På den måde sparer du både tid og penge og kan bruge tiden på andre ting end spørgsmål der handler om sikring af dig selv, hvis du skulle være uheldig at miste dit arbejde.

Sitet er opbygget således at du har mulighed for se en oversigt over de mest populære a-kasser på forsiden. Du kan navigere dig videre ved at klikke på sammenlign flere a-kasser. Her ledes du over på en oversigt over et udvalg af a-kasser på markedet.

Bemærk at dette site tjener penge på at formidle brugere videre til udbydere af a-kasser. Vi modtager en afregning hver gang vi formidler en tilmelding. Tjekakasse.dk er ikke udbyder af a-kasser, men er udelukkende en sammenligningstjeneste, som skaber overblik i markedet.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor a-kasser. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af akasser, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

overlay

Find en a-kasse indenfor din branche

Find a-kasse

Partner sites

Tjekakasse.dk ejes og drives af Adlab ApS, der står bag en række af Danmarks største og mest veletablerede sammenligningstjenester:

Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser
Maaltidskasserne.dk - Inspiration og hjælp til at finde måltidskasser
Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser
Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement
Testsektionen.dk - Rådgiver de danske forbrugere om, hvilke produkter, de skal vælge 
Sov-bedre.dk - henviser til diverse senge og madrasser, som gør det mere bekvemt at sove.
Elberegner.dk - Sammenligning af elpriser på det danske marked
Havesektionen.dk - Et haveunivers der laver indhold om produkter til haven, terassen, havemøbler mm.

Mød holdet bag Tjekakasse

daniel.jpg

Daniel Østergaard

Daniel har efter flere års erfaring som leder, valgt at melde sig ind i Ledernes a-kasse. Ledernes a-kasse giver ham mulighed for at opkvalificere sig, gennem kurser, som leder.

linkedin

morten.jpg

Morten Jørgensen 

Morten har en uddannelse i M.Sc. Economics and Business Administration in Sport & Event Management. På baggrund af uddannelsen og lysten til at drive virksomhed, har Morten valgt at melde sig ind i ASE.

linkedin

Kontakt:

Adlab ApS

Vestergade 48H

8000 Aarhus C

CVR: 38429604

Mail: info@tjek-akasse.dk

Telefon: +45 50 37 52 87