A-kasse for undervisere

Arbejder du som underviser på en folkeskole, er pædagog eller bibliotekar - og står og mangler en god a-kasse? Så er Tjekakasse.dk det rigtige sted at søge. Vi har samlet de bedste a-kasser på det danske marked i øjeblikket, og fagspecificeret dem, så de er tilpasset alle faggrupper. På den måde kan du nemt få et fuldt overblik over hvilke muligheder, der er derude lige nu. Så kan du nemt sammenligne og vælge fra og til, præcis som du ønsker.

 

Her har vi samlet en liste over de a-kasser, der specifikt henvender sig i undervisningsbranchen og dens tilhørende faggrupper. Læs videre og få overblikket over de a-kasser, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs en dag.

Hvilke faggrupper dækker disse a-kasser

Der er mange forskellige faggrupper, og det kan være svært at finde ud af hvilken faggruppe man egentlig hører til under. En a-kasse for undervisningsbranchens ansatte er en a-kasse for dig, der arbejder indenfor alt form for pædagogik og undervisning. Det vil med andre ord sige, at en a-kasse for undervisere imødekommer børnehavepædagoger såvel som rektorer og bibliotekarer.

 

A-kasser for undervisere er derfor en bred paraply, som imødekommer mange faggrupper. Derfor har vi valgt at gøre det nemt for dig og samle en masse typer jobs, som falder i ind under paraplyen - a-kasse for undervisere:

Der er selvfølgelig jobs, som ikke fremgår på listen, der hører til faggruppen og a-kasse for undervisere. Hvis du har et job, som minder om en af dem på den ovenstående liste, er chancen for at du hører til her stor.

-

overlay

Vi anbefaler Det Faglige Hus for undervisningsbranchen

Meld dig ind i Det Faglige Hus

Bedste a-kasse for undervisere

Melder du dig ind i en a-kasse er du sikret en masse fordele og hjælp - ikke kun når du bliver arbejdsløs og skal på dagpenge. A-kasser tilbyder kurser, lønsikring, sundhedsforsikring og mulighed for rabatter på forsikring og kommer ofte med medlemsfordele. Derudover vil a-kassen selvfølgelig kompensere dig, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs. Husk dog at melde dig ind i god tid, da de fleste a-kasser først tilbyder dagpenge efter minimum et års anciennitet.

 

Hos Tjekakasse.dk har vi samlet tre bedste a-kasser, som vi finder de bedst-egnede for undervisere. De nedenstående a-kasser har alle hver deres fordele og ulemper, og det er op til dig at vælge den, som du synes passer bedst til dig og dit behov. Et godt råd er altid, at undersøge hele markedet før du træffer en beslutning.

 

De tre anbefalede a-kasser til undervisere er: Krifa, Min A-kasse og 3F a-kasse. Hos både 3F og Krifa har du muligheden for at blive en del af deres fagforening også, hvilket ofte er en stor fordel, da det giver en masse fordele og information om, hvad der sker i din branche i øjeblikket. Derudover har du mulighed for at få lønsikring på alle tre a-kasser, hvilket er det vigtigste når det kommer til en a-kasse.