GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforening for undervisere

En fagforening er en forening, ejet af medlemmerne, som har det formål at varetager sine medlemmers interesser inden for løn- og arbejdsforhold. Man vælger selv hvilken fagforening man vil være en del af, dog er det en kæmpe fordel at blive medlem af en fagforening, som operere inden for ens fag. Lærer, pædagoger og pædagogmedhjælper skal derfor melde sig ind i en forforening for undervisere. 

Undervisningsfaget er meget vigtigt for vores nuværende og fremtidige samfund og det skaber fundamentet for vores unge befolkning. Undervisere er ikke nogen, vi kan undvære, derfor er fagforeninger for undervisere vigtige. 

Oplever man at blive uretfærdigt behandlet på sit arbejder, eller at ens arbejdsgiver ikke overholder diverse regler, er man sikret støtte fra sin fagforening, som netop sidder inde med ekspertise omkring disse situationer. De kender fagets arbejdsvilkår. Det er især problemer med løn- og arbejdsforhold som medarbejdere oplever. 

 

Er man i tvivl om hvilken fagforening, man skal vælge, kan man forhøre sig hos sine kollegaer. Så længe man undersøger sine muligheder, inden man vælger en vilkårlig fagforening. Det første råd er altid at vælge en fagforening, som passer til ens fag. Er man gymnasielærer skal man derfor vælge en fagforening for gymnasielærer

Du kan finde de billigste fagforeninger her.Fagforening for gymnasielærer

Fagforening for gymnasielærer

Læs mere
Fagforening for lærer

Fagforening for lærer

Læs mere
Fagforening for pædagoger

Fagforening for pædagoger

Læs mere
Fagforening for pædagogmedhjælpere

Fagforening for pædagogmedhjælpere

Læs mere