A-kasse for IT branchen

Arbejder du indenfor IT Branchen, og leder efter den bedst mulige A-kasse for IT, så er du kommet til det rigtige sted. Her på tjekakasse.dk har vi nemlig samlet de bedste A-kasser for dig, der arbejder med informationsteknologi. Her kan du finde A-kasse for it professionelle, IT A-kasse og få support i forhold til, hvilken A-kasse du skal vælge. Markedet er nemlig stort, og det kan godt være lidt en jungle at navigere rundt i, og derfor har vi her på siden gjort det nemt for dig at vælge en A-kasse for dig med en  it-uddannelse. 

Hvilke faggrupper dækker disse A-kasser

Her på siden har vi fremhævet fem A-kasser for it professionelle, der alle er gode og har hver deres kvaliteter. Det er FTF-A, Ase, Det Faglige Hus, CA og Magistrenes A-kasse, der alle er en IT A-kasse blandt andre faggrupper. Det gælder altså hvad enten du er Front-end developer eller arbejder med AR og VR - alle de ovenstående A-kasser kan hjælpe dig videre på arbejdsmarkedet. Der er ikke som udgangspunkt én IT A-kasse, der er bedre end de andre, men det er helt sikkert, at alle A-kasserne kan bidrag med forskellige kvaliteter, og potentielt være med til at styrke din karriere på længere sigt. Med en af disse A-kasser er du sikret mod uro på arbejdsmarkedet og er altid garanteret en indkomst for en given periode.

 Faggrupperne som kan melde sig ind i en IT A-kasse er blandt andet:

  • Systemudvikling
  • Programmering
  • Økonomi- og virksomhedssystemer
  • IT-ledelse
  • IT-drift og support
  • Internet og WWW
  • Tele- og datakommunikation
  • Database samt IT-kurser for ledige.

 

Disse faggrupper vil kunne melde sig ind i de ovenstående A-kasser, og få ret til alle fordelene der er ved at melde sig ind i en IT A-kasse. 

Bedste A-Kasse for IT

Noget af det mest googlede blandt nyuddannede IT er f.eks. “A-kasse it uddannelse” og “IT A-kasse”, og med denne side har vi forsøgt at samle de bedste A-kasser for it professionelle i Danmark. Her kan du se, hvilke muligheder du har for at melde sig ind i en A-kasse for IT. På Tjek A-kasse har vi sørget for, at du nemt og enkelt kan finde ud af, hvilken A-kasse der passer bedst til ens faggruppe samt hvad A-kassen kan tilbyde. 

 

Det er rigtig vigtigt, at du som lønmodtager bliver medlem af en A-kasse, da det er din arbejdsmarkedsforsikring, der sikrer at du har en indkomst, hvis du skulle blive opsagt eller fyret. Det er en tryghed og en forsikring der gør, at uanset hvad der sker i din karriere, så har du altid ret til en indkomst. Derudover tilbyder A-kasser for IT også meget mere end blot en sikkerhed, da du i forbindelse med en A-kasse for it professionelle kan deltage i kurser, workshops og tilegne sig nye kompetencer indenfor sit arbejdsfelt. Derfor er der rigtig mange gode grunde til at blive medlem af en A-kasse for IT, hvis du skal have fart på karrieren og vil give den fuld gas.