GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
  1. Hjem
  2. Fagforeningskategorier

Fagforeningskategorier

Fagforeningskategori

Mange er i tvivl om hvilken fagforening man skal vælge og søger ofte til råds på nettet. Det er rigtig svært at svare på hvilken fagforening der er den rette for den enkelte, da det er meget induviduelt. Der findes et hav af forskellige fagforeninger både indenfor brancher og tværfaglige fagforeninger, som også er kaldet gule fagforeninger. Man deler ofte fagforeninger op indenfor brancher som bl.a. marketing, kontor og økonomi, undervisning, sundhed og meget mere. Derudover er det også relevant at kigge på fagforeninger for studerende, selvstændige og funktionærer. Du kan finde din branche her.

Find den rette fagforening for dig

Som beskrevet ovenover findes der rigtig mange forskellige fagforeninger, som passer til de forskellige brancher. Vi anbefalder, ligesom mange andre, at man forsøger at tilknytte sig en fagforening indenfor den branche som man arbejder i, for at få adgang til en række af de fordele som fagforeninger kan tilbyde. Man kan komme ud for uenigheder på sit job, forkert løn, problemer med sin chef og meget mere og her vil en fagforening kunne hjælpe med at give professionelt rådgivning og hjælp. 

I de ovenstående brancher, vil du kunne finde de fagforeninger som arbejder indenfor hver branche og du vil der kunne finde den fagforening som passer perfekt til dig, uanset om den skal være billig eller om den skal have et højt medlemstal. 

Find det information du søger

På Tjekakasse.dk vil vi gøre det nemt for dig at finde den helt rette a-kasse, fagforening og lønsikring, ved at sammenligne og dele op i forskellige kategorier. I menuen kan du finde vores sammenligningssider til henholdsvis a-kasse, fagforening, lønsikring og studerende.