A-kasse for ingeniører og teknikere

Arbejder du inden for ingeniør- og tekniker-branchen, men mangler at melde dig ind i en a-kasse? Så er Tjekakasse.dk det helt rigtige sted for dig. Vi har samlet landets bedste a-kasser et sted, så du ikke skal lade Google og annonce-kroner bestemme, hvilken a-kasse, der er bedste for dig. Hos os kan du sammenligne, vælge og vrage efter dine behov og hvad du mener, der er bedst for din branche. Ovenover finder du de a-kasser som vi vil anbefale denne branche, ellers bør du også overveje en a-kasse som teknisk landsforbund a kasse, som kender faget og branchen og står klar til at hjælpe hvis man en dag skulle stå uden job. A kasse teknisk landsforbund er gratis hvis du er studerende.

Nedenfor har vi samlet en liste af A-kasser, der i øjeblikket er de bedste a-kasser for medarbejdere i ingeniør- og tekniker-branchen. Du kunne for eksempelvis arbejde som laborant eller farmakonom og stå og mangle en A-kasse.  Du vil kunne læse mere om hvilke faggrupper, der hører til disse brancher, samt sammenligne de bedste a-kasser. Så mister du dit arbejde, kan du nemt og hurtigt bruge Tjekakasse.dk til at finde den rette a-kasse.

Hvilke faggrupper dækker disse a-kasser

En A-kasse for ingeniører er en a-kasse, der servicerer alle, der arbejder som ingeniør - i alle dets former. Det kan være bygningskonstruktør eller maskinmester. En A-kasse for teknikere kan være for dig som arbejder som el-ingeniør eller arkitekt. 

Der er et hav af forskellige faggruper inden for disse to brancher, og derfor har vi valgt at samle en masse af de jobs, som indgår under dem. Vær opmærksom på, at det kun er et uddrag af de mange jobs. Du skal derfor ikke være nervøs, hvis dit job ikke dukker op. Ligner dit job et af dem på listen, er du sandsynligvis det rette sted. Listen er som følger: 

 • Arkitekt
 • Laborant 
 • Strømingeniør
 • El-ingeniør
 • Produktionsleder
 • Driftschef 
 • Produktionsingeniør
 • Procesoperatør 
 • Maskinmester 
 • Levnedsmiddeltekniker
 • Farmakonom 
 • Bygningskonstruktør 
 • kemiingeniør

Bedste A-kasse for ingeniører og teknikere

Inden du melder dig ind i en a-kasse er det vigtigt, at du undersøger markedet og sammenligner de forskellige a-kasser. Den bedste a-kasse for andre er nemlig ikke altid den bedste a-kasse for dig. Nedenfor har vi samlet de tre bedste a-kasser for dig inden for ingeniør- og tekniker-branchen. Tag dig tiden til at sammenligne og læs om de tre a-kasser inden du beslutter dig. De tre a-kasser er: 3F A-kasse, Det Faglige Hus og FTF a

Vær opmærksom på at de fleste a-kasser kræver et års anciennitet inden de udbetaler dagpenge eller eller giver dig lønsikring. Derfor kan du med fordel melde dig ind allerede nu, for på den måde at sikre dig økonomisk støtte i fremtiden skulle du komme ud for en fyring. 

Udover dagpenge og lønsikring er der mange andre fordele ved at blive en del af en a-kasse for ingeniører og teknikere. Både 3F og Det Faglige Hus tilbyder deres medlemmer at blive en del af en fagforening. Fagforeninger er dem som beskytter arbejderne og sikrer, at vilkårene bliver mødt. Derfor er det en fordel, at være en del af deres arbejde og organisation. Derudover tilbyder langt de fleste a-kasser kurser og rabatter hos deres samarbejdspartnere, samtidig med at FTF a arbejder tæt sammen med Jobindex, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme i arbejde igen efter en potentiel fyring.