GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Informationsteknologi fagforeninger

Arbejder du inden for informationsteknologi, og ønsker du at blive medlem af en fagforening, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig en lang liste af de bedste informationsteknologi fagforeninger. Det betyder, at du nemt og bekvemt kan finde den fagforening der passer allerbedst til dig, dit arbejdsområde og dine behov. Her finder du fagforeninger for dig der beskæftiger dig med IT.

På vores side har vi udvalgt de bedste fagforeninger for IT-professionelle. De er alle gode og har hver sine fordele, derfor er det også vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, så du vælger lige netop den informationsteknologi fagforening, der passer allerbedst til dig og dine behov.

Fagforeningen sørger for at skabe de bedste vilkår for dig på arbejdsmarkedet. Dette indebærer for eksempel at sikre dine interesser såsom løn og uddannelse. Derudover hjælper en fagforening dig også med faglige problemer. Deres primære opgave er at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer på din arbejdsplads, såsom hvis du bliver fyret under graviditet, ikke får udbetalt løn eller får en arbejdsskade.

Herunder finder du en liste med nogle af de faggrupper, som kan melde sig ind i en informationsteknologi fagforening:

  • Systemudvikling
  • Programmering
  • Økonomi- og virksomhedssystemer
  • IT-ledelse
  • IT-drift og support
  • Internet og WWW
  • Tele- og datakommunikation
  • Database samt IT-kurser for ledige.

Kan du ikke se dig selv på listen, så frygt ikke. Dette er kun et udsnit, så hvis du arbejder inden for noget lignende, så hører du med garanti også til denne fagforeningsgruppe.