GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
  1. Hjem
  2. A-kasse overblik

A-kasse overblik

A-kasse overblik

A-kasse markedet kan være stort og uoverskueligt. Der er stor forskel på hvilken a-kasse der passer til hvem. A-kasser er i mange tilfældet indrettet så de passer til en bestemt branche. Vi har lavet en masse forskellige sider som er tilpasset til de mange forskellige A-kasse søgninger. Hvis siderne her over ikke opfylder dit behov kan jeg anbefale disse sider til at finde den A-kasse som passer til din branche:

Handel og service
Industri og håndværk
Informationsteknologi
Ingeniør og teknik
Kontor og økonomi
Ledelse og personale
Salg og kommunikation
Selvstændige
Social og sundhed
Undervisning

Fagforening overblik

Det kan være meget uoverskueligt at få et overblik over Fagforenings markedet. Det skydes især at det er meget vigtigt at du vælger en fagforening der arbejder med din branche. Hvis du er afhængig din fagforening, er det super vigtigt at de forhandler i din branche, så de kan gøre en forskel for dig. Vi har derfor forsøgt at skabe et overblik over brancherne, for at gøre det nemmere for dig.   

overlay

Få et overblik over vores brancher 

Tjek brancher

Lønsikring overblik

Det kan også være ret svært at få et overblik over lønsikringsbranchen. Det skyldes at både a-kasser, fagforeninger og forsikringselskaber tilbyder dette. Her på Tjekakasse.dk fokuserer vi mest på lønsikring kombineret med a-kasse og fagforening. Du kan se en liste med hvem, der tilbyder lønsikring her.