A-kasse for sundhedsbranchen

Er du nu på arbejdsmarkedet, ny i sundhedsbranchen, eller står du af andre årsager og er på udkig efter en ny a-kasse for sundhedsbranchen eller a-kasse til sundhedsuddannelse? Så er du kommet til det helt rette sted. Hvis du er på udkig efter en a-kasse, vil du formentligt erfare, at det ikke altid er lige nemt at finde ud af, hvilken a-kasse du bør vælge, i dette tilfælde hvilken sundheds a-kasse. Men frygt ej, for vi har fundet de bedste a-kasser inden for sundhedsbranchen, således at du kan opnå den optimale support og sikkerhed, hvilket skaber en yderst værdifuld tryghed, som alle i arbejde, i uddannelse eller lignende bør have.

Hvilke faggrupper dækker disse A-kasser

“De bedste a-kasser inden for sundhedsbranchen”. Måske kan dette udtryk være en anelse ukonkret, hvilket måske giver dig anledning til at tænke, hvilke faggruper der egentlig er tale om. Hertil er svaret, at der er tale om en lang række faggruper indenfor den sundhedsvidenskabelige branche.

 

Er du eksempelvis læge vil du altså her finde en a-kasse, som er skræddersyet til dine behov givet, at du er læge, overlæge, reservelæge eller lignende. Et andet eksempel kan være, at du er sygeplejerske eller jordemoder. Skulle det være tilfældet, vil der her heller ikke være nogen undtagelse. For også her har vi a-kassen til dig, så du får den helt optimale behandling.

Når det handler om a-kasser er det, som du nok kan fornemme, utroligt vigtigt, at der er overensstemmelse mellem din faggruppe og den a-kasse, som du vælger. Dette betyder derfor også, at du kan finde den rette a-kasse for dig, uanset hvilket job du har i sundhedsbranchen. Dette gælder eksempelvis, hvis du er lægesekretær, fysioterapeut, socialrådgiver, sosu-assistent, psykolog og meget andet. Det skal til sidst nævnes, at alle a-kasser på siden vil være åben for alle, og der vil ligeledes tilbydes mulighed for lønsikring i alle de udvalgte a-kasser. Det vil altså sige, at du får et ekstra rådighedsbeløb udover dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs og er tilmeldt en af de pågældende a-kasser.

-

overlay

Vi anbefaler FTFa indenfor sundhedsbranchen

Meld dig ind i FTFa

Bedste A-kasse for sundhedsbranchen

Som det allerede står skrevet, er der udelukkende tale om a-kasser, som er åbne for alle, og hvor der tilbydes mulighed lønsikring. Som du kan læse nedenfor under den enkelte a-kasse, vil der tilbydes forskellige ydelser. Nogle a-kasser tilbyder LinkedIn-kurser, andre samarbejder med Jobindex. Det vil altså sige, at de hver især tilbyder noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at de gør deres absolut bedste for, at du som medlem bliver hjulpet den rette vej mod en velfungerende position på arbejdsmarkedet. Som du også kan se, er det forskelligt om der er en fagforening forbundet, hvilket også er en væsentlig beslutning. Om en fagforening er løsning eller ej, er en løsning, som afhænger af din egen individuelle situation og dine individuelle præferencer. Er du interesseret i nogle af a-kasser, kan du læse meget mere om den enkelte herunder.