GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD


INDHOLDSFORTEGNELSE

En a-kasse for ledere

Ledere såvel som lønmodtagere kan have brug for en økonomisk sikkerhed, når det kommer til a-kasse og eventuel arbejdsløshed. Som leder kan man have nogle andre behov, fordi man ofte har større indtægt og dermed mere at miste, hvis man en dag skulle gå hen og blive arbejdsløs. Som leder kan man have brug for vejledning og hjælp som er rettet mod folk, der søger lederstillinger, og derfor er det oplagt at man som leder melder sig ind i en a kasse for ledere.

Ledernes a-kasse er det oplagte valg for a-kasse for leder. Ledernes a-kasse har 3 underafdelinger for ledere; Lederne, PRO og Virksom, og de er samlet under Ledernes Hovedorganisation. Ledernes a-kasse har høj medlemstilfredshed og en god pakkeløsning med fx. Fagforening, som kan tilkøbes til en rigtig god pris.

En anden mulighed er CA a-kasse som er målrettet højtuddannede i erhvervslivet, herunder især ledere på det private arbejdsmarked. CA a kasse har høj medlemstilfredshed, og optager desuden folk fra mange forskellige fag og brancher. Man har som leder selvfølgelig også mulighed for at blive medlem af en tværfaglig a-kasse, som alle kan blive medlem af.