Magistrenes a kasse er en a-kasse for humanister og scient.er - og personer med faglighed i krydsfeltet mellem de to områder, samt i randområderne.

Andre a-kasser


Magistrenes a kasses medlemmer arbejder typisk med eksempelvis HR, kommunikation, undervisning, forskning, administration, projektledelse, eller er selvstændige. Dog er der plads til alle i a-kassen, og alle bliver optaget, uanset uddannelse.

 

Magistrenes a kasse er den rette a kasse for dig, der har en baggrund inden for humaniora, naturvidenskab, samfungsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi eller pædagogik. Du kan blive medlem uanset om du er selvstændig, nyuddannet, lønmodtager, freelancer eller projektansat. A-kassen har fokus på humanister og scient.er og deres uddannelser, brancher, drømme og muligheder, og kan dermed give den bedst mulige vejledning og rådgivning til personer med disse baggrunde. Man kan desuden også blive medlem af Magistrenes Fagforening.

 

Magistrenes a-kasse - eller ma a kasse - har mere end 76.000 medlemmer. Studerende bliver gratis medlem. Som medlem af MA a-kasse får man personlig karriererådgivning i tilfælde af, at man bliver ledig og skal lede efter nyt job. Man får effektiv sparring på sin jobsøgning, herunder hjælp til at lave et skarpt CV. Desuden kan man for at deltage i en masse forskellige arrangementer og events, hvor man har mulighed for at møde relevante virksomheder og personer indenfor forskellige brancher eller lignende.

Få overblik over a-kasser her