GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Fuldtidsforsikring er forsikringen for dem, der arbejder fuldtid - eller mere end 30 timer om ugen. Man skal stå til rådighed for 37 timers arbejde om ugen som fuldtidsforsikret. 

En fuldtidsforsikring koster mere end en deltidsforsikring, men dækker også i højere grad. Hvis man arbejder mere end 30 timer om ugen er det et krav, at man er fuldtidsforsikret. Dog kan man sagtens arbejde færre timer i en kortere periode, men for at have ret til dagpenge og supplerende dagpenge skal man altid stå til rådighed for arbejdsmarkedet 37 timer per uge.

Hvem kan få en fuldtidsforsikring?

Langt de fleste medlemmer i en a-kasse vælger fuldtidsforsikring for at være bedre forsikret i tilfælde af arbejdsløshed. Man skal være fuldtidsforsikret, hvis man har mere end 30 timers arbejde om ugen. Hvis du arbejder mindre end 30 timer om ugen, men i en periode på tre måneder får fuldtidsarbejde, skal du ændre din forsikring til fuldtidsforsikring. Du skal stå til rådighed til en 37 timers arbejdsuge for at have ret til dagpenge eller supplerende dagpenge, hvis du i en periode arbejder mindre end 30 timer om ugen som fuldtidsforsikret.

Hvad kan man få udbetalt i fuldtidsforsikring?

Ønsker du at finde ud af, hvad man kan få udbetalt i fuldtidsforsikring, skal du se på dagpengesatser 2020. Satserne ændres nemlig af og til, og derfor er det vigtigt, at man ser på de mest aktuelle tal.

Der er naturligvis forskel på, hvad man kan få udbetalt som hhv. fuldtids- og deltidsforsikret. Den maksimale dagpengesats for en fuldtidsforsikret er 19.083 kr. før skat. Det svarer til et beløb på 228.996 kr. om året. Din udbetaling som fuldtidsforsikret afhænger dog også af din alder, om du er nylig dimmitend og om du er forsørger.

Hvor man man finde en billig a-kasse?

Ønsker du at blive fuldtidsforsikret og leder du efter en a-kasse at blive medlem i, er du landet det helt rigtige sted. Her hos TjekAkasse finder du en oversigt over de billigste a-kasser, så du hurtigt kan finde en billig a-kasse, der passer til dine ønsker og behov.