GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Kontingent er noget du betaler for at være medlem af eksempelvis en a-kasse. Det vil sige, at det er et månedligt beløb, som du indbetaler for at få del i de goder a-kassen tilbyder. Det er altså det beløb du betaler for at være medlem af a-kassen. Kontingent er forskelligt i forhold til hvilken a-kasse du vælger, og kan afhænge af en række forskellige ting.

Hvordan får man a-kasse kontingent?

A-kasse kontingent

Hvis du gerne vil have a-kasse kontingent, kræver det at du bliver medlem af en a-kasse. Det kan eksempelvis være du har en a-kasse der er tilknyttet det

fagområde du arbejder inden for, men det kan også være du bare gerne vil have den billigste a-kasse, du slipper for at betale en masse i kontingent. Se billige a-kasser her.

Hvad koster a-kasse kontingent?

Da det er forskelligt fra a-kasse til a-kasse hvad kontingent koster, kan det være svært helt at svare på, hvad det egentlig koster. Men selve prisen for a-kassekontingent afhænger af en række forskellige ting som eksempelvis medlem af fagforening også. Hvis du betaler kontingent fagforening, kan du ofte få det billigere. 

Men mange efter at finde den billigste a-kasse, så kontingentet er lavt. Hvis du er studerende, kan du ofte få dit a-kasse medlemskab helt gratis, hvis du er under 30 år. A-kasse betaling afhænger også af hvilken jobtype du er i, da der er forskel på om du er fuldtid eller deltidsmedarbejder. 

Hvad består din a-kasse kontingent af?

Når du betaler din kontingent til a-kassen, sørger du samtidig for at du kan få hjælp til udfordringer på arbejdsmarkedet eller dagpenge i tilfælde af du skulle blive ledig. På den måde sikre du dig en god dagpengesats, som nogenlunde svarer til din løn. Din kontingent til a-kasse dækker også over statsbidrag bupl. På den måde skal du ikke tænker over manglende løn eller hjælp, hvis du skulle gå hen og blive ledig.