GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
 1. Hjem
 2. Fagforening
 3. Billig Fagforening

Billig fagforeningDerfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her


INDHOLDSFORTEGNELSE

Billige fagforeninger

I Danmark har vi en lang og stolt tradition for at passe godt på det arbejdende folk på vores arbejdsmarkedet. Den nuværende model på det danske arbejdsmarked, er blevet forfinet og sammensat af mange års erfaringer med trepartsforhandlinger.

En af de måder vi som samfund har sikret et stærkt samfund er via a-kasser og fagforeninger. Her kan du være medlem af disse faglige organisationer, og dermed have et stærkt fundament, når du skal ud og arbejde.

Her på siden har vi samlet en masse information om både billige fagforeninger og a-kasser. Er du derfor på jagt efter en ny billig fagforening eller a-kasse, så er du kommet til det rigtige sted.

Herunder kan du læse meget mere om billige fagforeninger, og hvilke muligheder du har for at blive medlem af dem som lønmodtager. Læs med og bliv klogere på de billige fagforeninger i Danmark, og hvordan du finder en billig.

Billig fagforening

Billig fagforening

Der er grundlæggende mange forskellige ting man skal være opmærksom på, når man vil være medlem af en fagforening billig.

En fagforening er nemlig en faglig organisation, der varetager en bestemt erhvervsgruppes interesser på jobmarkedet

Derfor handler det ikke blot om at finde en billig fagforening, men også om at finde den rigtige.

Du skal derfor vælge en billig fagforening, der varetager dine interesser på arbejdsmarkedet, og kan hjælpe dig med dine karrierespecifikke udfordringer, du måtte møde på arbejdsmarkedet.

Leder du efter den bedste og billigste fagforening, skal du altså bruge et par ekstra sekunder på at lede efter den.

Find fagforening der både er billig og som også kan hjælpe dig videre i din karriere, hvis du får behov for det.

Der er nemlig forskellige områder fagforeningerne kan hjælpe dig med, så det er bedst, hvis du er medlem af en forening, der kender til din specifikke branche og kan hjælpe dig videre i karrieren.

Pris på kontingent for en fagforening kan varierer meget fra forening til forening, men grundlæggende er det vigtigt, at du udelukkende kigger efter prisen, når du søger en billig fagforening.

Der er nemlig mange andre faktorer, der spiller ind i beslutningsprocessen, når du skal vælge en ny billig fagforening.

Her på siden kan du udover priserne på billig fagforening, også se hvilke fordele fagforeningerne kan tilbyde dig. Så er det nemt at vælge en billig fagforening for selvstændige, funktionærer eller hvilken faggruppe du tilhører.

Liste over de billigste fagforeninger 2023:

 • Billig fagforening hos Det Faglige hus | 69 kr./md.
 • Billig fagforening hos Frie | 69 kr./md.
 • Billig fagforening hos Ase | 74 kr./md.
 • Billig fagforening hos Business Danmark | 167 kr./md.
 • Billig fagforening hos Virksom | 197 kr./md.
 • Billig fagforening hos Lederne | 199 kr./md.
 • Billig fagforening hos Krifa | 150 kr./md.
 • Billig fagforening hos CA | 55 kr./md.

En billig fagforening kan være guld værd, hvis du skulle ende med at komme i problemer på dit arbejde. Det er selvfølgelig ikke sikkert det bliver aktuelt, men også i tilfælde af en lønforhandling, kan en fagforening hjælpe dig med processen. En fagforening er lige som så mange andre forsikringer ikke obligatorisk, men rigtig god at have. 

Medlemsfordele over billige fagforeninger

Som medlem af en fagforening kan du modtage fordele i form af juridisk hjælp, kurser og webinarer, rabatordninger mm. Nedenfor kan du se en komplet liste over de fordele de billigste fagforeninger i Danmark tilbyder:

Medlemsfordele Det Faglige Hus Frie Ase Business Danmark Virksom Lederne 3F
Kundetilfredshed 4 5 4 5 4 4 3
Juridisk hjælp 5 5 5 5 5 5 5
Kurser og webinarer 4 3 4 4 4 4 2
Rabatordninger 4 3 3 3 3 3 5
Rabat på forsikringer 3 4 3 4 4 4 3
Pris 5 5 5 3 2 2 1
Mulighed for a-kasse 5 5 5 5 5 5 5
Point i alt 30 30 29 29 27 27 24

Point er givet fra en skala fra 1 til 5, hvor 1 er dårligst og 5 er bedst. Dette er blot et forsøg på at lave en vurdering af de forskellige fagforeninger ud fra et objektivt synspunkt af udvalgte parametre, og ikke ens betydning med at den er 100% retvisende. Vi anbefaler i stedet at du foretager din egen research, inden du træffer en beslutning for valg af fagforening. På den måde sikre du at du vælger den der passer dig bedst.

Danmarks billigste fagforening

Danmarks billigste fagforening kan variere meget fra person til person. Det kommer nemlig an på, hvilket job du bestrider, når du skal vælge en ny billig fagforening.

Derfor kan en billig fagforening for butiksansatte være den allerbilligste for disse personer, men en billig fagforening funktionær kan være en helt anden.

Det handler om, hvilken jobsituation og hvilket erhverv man besidder før man endeligt kan konkludere, hvad der er den bedste og billigste fagforening i Danmark.

Her på siden kan du se et stort udvalg af billig fagforeninger til mange forskellige erhvervsgrupper, så du selv kan finde den bedste fagforening, der matcher dine behov og kriterier.

Billig fagforening og A-kasse

Hvad er en billig fagforening? Og hvad er forskellen på en a-kasse og en fagforening, er ofte de spørgsmål danskerne stiller mest, når de skal vælge en ny af slagsen. Det er faktisk ret simpelt, omend det kan være svært at gennemskue.

En billig fagforening er en faglig organisation, som varetager dine interesser på arbejdsmarkedet - det vil altså sige, at de har din ryg, hvis du skulle møde udfordringer på jobbet eller skal bruge hjælp til at komme videre i karrieren.

Du har mange forskellige muligheder for at bruge en fagforening som et springbræt til at opkvalificere dine evner, forhandle dig til bedre løn og lignende i din karriere. Din billig fagforening er altid klar til at hjælpe dig, når du er på arbejdsmarkedet eller er udenfor det.

Fagforeningen kan med andre ord hjælpe dig videre i din karriere på mange forskellige måder, men forskellen på A-kassen og fagforeningen består i, at du ikke har adgang til ydelse, hvis du pludselig skulle stå uden arbejde og månedlig indtægt.

Det kan du dermed, hvis du har medlemskab af en a-kasse, optjene ret til dagpengeydelse, hvis du skulle stå uden arbejde og har brug for en ydelse.

En A-kasse sikrer dig retten til en månedlig dagpengeydelse, så du er fri for at søge om kontanthjælp på kommunen. 

En del organisationer på markedet tilbyder en kombinationspakke, hvor man både har a-kasse og fagforening i samme organisation. Dette kan spare mange penge, hvis man alligevel skal være medlem af begge ting - det er dog ikke et krav, at du skal være medlem af begge dele.

billig fagforening

Danmarks billigste fagforening og A-kasse

Igen er det forskellige, hvilken fagforening og a-kasse der er den bedste og billigste af slagsen. Start med at lave en god portion research, og find en billig fagforening og a-kasse, der passer til dit behov og dit budget.

Vi har masser af information om den bedste og billigste fagforening og a-kasse i Danmark, så er du stadig i tvivl om, hvilken organisation du skal vælge så anbefaler vi, at du tager et ekstra kig her på siden. Så kan du helt sikkert blive klogere på, hvad der er en god og billig fagforening og a-kasse til dig.

Billig fagforening for studerende

For studerende er der generelt gode betingelser for at være medlem af en billig fagforening. De fleste fagforeninger tilbyder nemlig en rigtig god studierabat på medlemskab af fagforeningerne.

Leder du derfor efter en billig fagforening funktionær eller en fagforening butik, og samtidigt er studerende, kan du spare mange penge ved at melde dig ind som studiemedlem. På den måde er du sikret de samme vilkår som almindelige lønmodtagere, når du engang er færdiguddannet.

Det kan derfor godt betale sig, at melde sig ind i en fagforening, når du er studerende. Du kan endda sommetider undgå at betale kontingent til fagforeningen, når du er studerende, hvis du melder dig ind i den rigtige fagforening, da nogle foreninger tilbyder deres studerende gratis fagforening medlemskab.

Kontingent fagforening er den månedlige ydelse du ellers betaler som medlem af fagforeningen - det kan man i flere tilfælde slippe for at betale som studerende, eller i hvert falde betale en meget mindre pris, end almindelige lønmodtagere betaler.

Billig fagforening for unge

Generelt er der gode muligheder for at finde den bedste og billigste fagforening som ung. Mange organisationer tilbyder nemlig ekstra fordele og rabatter til unge mennesker, der leder efter en fagforening og/eller a-kasse.

Her er det vigtigt, at du ikke lader dig forblændet af den gode pris, men også tager fagforeningen i betragtning og kigger på, om netop denne forening ville kunne varetage dine interesser på arbejdsmarkedet. Sådan er du bedst sikret og finder dermed den bedste og billigste fagforening i Danmark.

Billig fagforening med lønsikring

Mange danskere benytter også fagforeningerne til at tegne en lønsikring, som garanterer dem en højere ydelse, end den almindelige ydelse, hvis de skulle stå uden job.

En lønsikring er grundlæggende, at du får udbetalt en væsentlig procentdel af din løn, hvis du pludselig skulle miste dit job, og ingen indtægtskilde har for resten af måneden.

Der er mange forskellige muligheder for at tegne en billig fagforening med lønsikring, og samtidig også muligt at lave andre former for lønsikringer (bl.a. gennem a-kasser og private forsikringsselskaber).

Når du laver en lønsikring, skal du dog være opmærksom på, at prisen for en billig fagforening stiger.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at være medlem af en fagforening?

Fagforeninger koster mellem 55 kr./md og op til 468 kr./md og kan variere meget i priser, alt efter hvad man søger i en fagforening. De billige fagforeninger, vil ligesom de dyre, varetage dine interesser på arbejdsmarkedet, hvis du skulle møde udfordringer på jobbet eller har brug for at komme videre i karrieren.

Hvad er den billigste fagforening?

Den billigste fagforening er CA og koster 55 kr./md. og optager højtuddannede i erhvervslivet. Derudover finder der Det Faglige Hus og Frie, som også er en del af de billigste fagforeninger til kun 69 kr./md.