GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Frisør fagforening

Når du melder dig ind i en frisør fagforening sikrer du, at dine arbejdsvilkår og lønforhold er i orden. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilken fagforening du vælger, da der findes mange derude, og de er ofte specialiseret indenfor en branche eller arbejdsfelt. Derfor skal du finde en frisør fagforening. 

Ved at være medlem i frisørens fagforening har du et hold af professionelle i ryggen, som ønsker de bedste arbejdsvilkår for dig. Med en frisør fagforening er du sikker på at få den bedste vejledning fra eksperter der har forstand på dit fag. Her kan få hjælp med forhandling af løn, ansættelsesforhold og gennemlæsning af ansættelseskontrakt. Det kan være en stor tryghed at have en frisør fagforening. 

Som et eksempel på en forening der varetager frisøreres interesser, er der Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund. De er en specialiseret fagforening, der siden sin start i 1911 har arbejdet for at give den bedste faglige hjælp og støtte til deres medlemmer.  Dansk frisør og kosmetiker forbund er til for danske frisører, kosmetikere, elever og øvrige i frisør - og kosmetikerfaget, som ønsker rådgivning og vejledning i forhold til deres fag. Der er rigtig mange fordele ved at være medlem ved Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund blandt andet a-kasse, forsikring, forbrugsforening, legater, pensionsordning og rådgivning.  

Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund er altså et rigtig godt eksempel på en frisør fagforening, hvis ønsker at blive medlem af en fagforening, der er specialiseret indenfor din branche.

Det er også en fordel at være medlem af en frisør fagforening og a kasse hvis nu du skulle ske at blive arbejdsløs på et tidspunkt. Ved at være medlem af en fagforening og a kasse for frisører er du sikret retten til dagpenge og slipper for økonomiske kvaler, hvis du mister dit arbejde. Her kan du også bruge din frisør fagforening til at rådgive dig i din jobsøgning for eksempel i forhold til jobansøgning og CV.

Der er altså rigtig mange fordele ved at blive medlem af en frisør fagforening, som vil skabe tryghed på din arbejdsplads.