GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fysioterapeut fagforening

Hvad end du er ved at læse til fysioterapeut eller er en, der har været i faget i mange år, så er det en god idé at finde en fysioterapeut fagforening, der ved, hvordan man hjælper lige nøjagtig dig til at opnå de bedste jobmuligheder og arbejdsvilkår. Det en fysioterapeut fagforening kan, kontra andre fagforeninger, er nemlig at yde hjælp og rådgivning indenfor dit felt.

 

En fagforening for fysioterapeuter tilbyder både juridisk- og økonomisk støtte, via a-kassen, samtidig med, at du, gennem en fysioterapeut fagforening - som for eksempel den danske fysioterapeuter fagforening - får professionel rådgivning, vejledning i forhold til ansættelsesvilkår og gode fordele, som for eksempel kurser og temadage, der kan være med til at styrke din jobprofil. 

 

Du får altså, ved at vælge en fysioterapeut fagforening, en bagland, der har kendskab til dit fag, som for eksempel den danske fysioterapeuter fagforening, og som kan hjælpe dig med alt fra lønforhandling og forståelse af overenskomster til barsel, ferie og meget andet. Du får også, gennem a-kassen, hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du en dag skulle være så uheldig at stå uden job.

Fagforening fysioterapeut studerende

Hvis du er fysioterapeutstuderende, er der også andre fordele ved at melde dig ind i en fagforening allerede nu. Du kan nemlig nemt finde en fagforening fysioterapeutstuderende kan drage fordel af. Dette kunne for eksempel være den danske fysioterapeuter fagforening eller fysioterapeuternes fagforening.

 

Som studerende får du, gennem en fagforening, hjælp og rådgivning til udarbejdelse af dit CV samt til kommende jobansøgninger, adgang til en jobbank, mulighed for at styrke dit CV med kurser, der er tiltænkt studerende, rådgivning i forhold til løn og arbejdsvilkår og meget andet. Du får altså adgang til både webinarer, kurser og kompetente job- og karrierekonsulenter, der alt sammen kan være med til at hjælpe dig med at lande dit drømmejob. 

 

Derudover er det også en rigtig god ide at melde sig ind i en a-kasse, mens du studerer, da du på den måde bliver garanteret dagpenge fra din første ledighedsdag. Dette skal du gøre senest et år før fuldendt uddannelse. Det er oftest også gratis at tilmelde sig en a-kasse, mens man studerer.