GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforening politi

Som ansat i politiet er det vigtigt at være sikret med politi fagforening, der står bag dig, hvis du skulle risikere at miste dit arbejde. Med Tjekakasse.dk kan du finde den politi fagforening, der passer til dine behov.

Det er altid vigtigt at have styr på om man er dækket af en god fagforening, men det kan være kompliceret at gennemskue, hvilken der dækker dig bedst i forhold til din ansættelse i politiet. Med fagforening politi er du forsikret imod manglende indkomst i tilfælde af, at du på et tidspunkt i dit liv skulle risikere at stå uden en ansættelse. Dermed kan en fagforening altså fungerer som en økonomisk rygdækning.


Det er derfor en god ide at du bliver medlem af fagforening politi allerede imens du er ansat, så du er dækket i tilfælde af at du bliver arbejdsløs.  Opretter du dig først i fagforening efter du er blevet arbejdsløs, kan du nemlig ikke få den samme hjælp. Som medlem af en politi fagforening betaler du et fast kontingent hver måned, og dette sikrer dig, at du kan få udbetalt dagpenge hvis du pludselig skulle stå uden job.

Hos Tjekakasse.dk er det ikke et problem at finde en fagforening, der dækker dine behov, og som hjælper dig bedst muligt i din nuværende situation. Tjekakasse.dk er en let og overskuelig måde at få et overblik over, hvilke fagforeninger der henvender sig til ansatte hos politiet.

Vi sammenligner priser og vilkår fra forskellige politi fagforeninger, så du har de bedste chancer for at finde din næste fagforening, der eventuelt kan tilbyde dig lønsikring eller dagpenge, hvis det skulle blive nødvendigt. Med en politi fagforening er du altså sikret imod uforudsete hændelser i forhold til din ansættelse, så du kan føle dig tryg og sikker i forhold til fremtiden. 

Er du på udkig efter en politi fagforening, benytter du bare Tjekakasse.dk, så du selv kan gå ind og undersøge, og læse mere om hver enkelt fagforening.