GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Socialpædagog fagforening

Arbejdet som socialpædagog er en helt særlig niche indenfor pædagogik, og derfor findes der også fagforeninger der er specialiseret indenfor dette område. Som socialpædagog arbejder du med nogle af de mest udsatte grupper i samfundet, og derfor er det ekstra vigtigt at have en god socialpædagog fagforening i ryggen. 

 

Ved at være medlem af socialpædagogernes fagforening er du sikret ordentlig ansættelsesvilkår, da socialpædagog fagforeningen netop står bag dig og sørger for at forhandle løn og ansættelsesforhold på plads. 

Socialpædagogernes fagforening er tæt knyttet til socialpædagogernes a kasse, hvilket betyder, du også er sikret dagpenge, såfremt du på et tidspunkt skulle stå uden job. Det kan også betale sig, at melde sig ind i socialpædagogernes fagforening og a kasse allerede som studerende. Hos de fleste a kasser skal du nemlig have været medlem et år for at have ret til dagpenge. Så hvis du ikke har et arbejde fra dag ét efter endt uddannelse, betyder det i princippet, at du er arbejdsløs. Så for at du ikke står på den anden side af studiet uden en krone på lommen, så skal du sørge for at melde dig ind i socialpædagogernes fagforening og a kasse et år før, du afslutter din uddannelse. Det er for det meste gratis for studerende at oprette medlemskab i en fagforening og a kasse, så dermed skal du ikke bekymre dig om, at det vil tære på dine SU-penge at tilmelde dig. 

 

En anden fordel ved at være medlem af en socialpædagog fagforening er, at du får adgang til en masse spændende arrangementer og foredrag, der kan gøre dig klogere på aspekter indenfor socialpædagogikken. På den måde kan du gennem din socialpædagog fagforening også dygtiggøre dig endnu mere indenfor dit fagområde. Du kan også altid hive fat i din socialpædagog fagforening, hvis du har spørgsmål angående dine ansættelsesforhold eller du har brug for professionel sparring. 

 

Ved at melde dig ind i en socialpædagogisk fagforening har du altid gode sparringspartner, og nogle der kæmper for at din løn og ansættelsesvilkår er i orden.