GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforening for tømrer

Det er ikke altid du lige tænker over det, men det kan være en rigtig god ide at være medlem af en fagforening - også når du er tømrer. Så snart man er en del af arbejdsmarkedet, er det en god ide at være meldt ind i en fagforening, da det kan være brugbart, hvis du bliver uretfærdig behandlet på arbejdet. En fagforening kan hjælpe dig med mange ting, og derfor skal du være medlem af fagforening tømrer, når du er på arbejdsmarkedet. 

Fagforening tømrer

Når du skal vælge en tømrer og snedker fagforening, er der nogle valg du skal tage. Ved valg af fagforening, kan det være en fordel at vælge en fagforening, der har god indsigt i den branche du er en del af. Mangler du en tømrer fagforening, vil det oplagte valg være 3Fs fagforening, da det er den fagforening tømrer er tilknyttet. 3F er med til at tage vare på mange arbejdstageres arbejdsmiljø og har stor respekt for håndværksfaget, og derfor har de god mulighed for at forhandle rimelige arbejdsvilkår og give rådgivning inden for arbejdsmiljøet på dit felt. 

 

Men hvis du vil have en tømrer fagforening, behøver du ikke nødvendigvis at være medlem af 3F. Du har også mulighed for at vælge en mere tværfaglig fagforening, der ikke tilknytter sig et bestemt område eller branche, men derimod har mulighed for at hjælpe alle på arbejdsmarkedet. Hvis du vælger en mere tværfaglig fagforening, har du stadig mulighed for at modtage den arbejdsmæssige og juridiske rådgivning du skulle have brug for. Fordelen ved at vælge en fagforening som 3F, der passer til dit felt, er at de ved hvad der rører sig i branchen og har mulighed for at give dig helt specifik hjælp og rådgivning. En af fordelene ved en tværfaglig fagforening, er at du nogle gange har mulighed for at spare lidt penge ved at være medlem af sådan en - uanset hvad, er det en rigtig god ide at være medlem af en fagforening tømrer.