GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Lønsikring er en forsikring du kan tegne, som sørger for du har ret til et ekstra beløb udover dine dagpenge, hvis du skulle stå i den uheldige situation at du bliver ledig. Din lønsikring bliver udbetalt af lønforsikringen og afhænger af hvor meget du har forsikret dig selv for. På den måde undgår du store tab og udsving i økonomien, hvis du skulle være uheldig og blive arbejdsløs. 

Men nu sidder du nok og tænker, hvad den bedste lønsikring er. Det korte og præcise svar på det er, at den bedste lønsikring er en lønsikring, hvor du får dækket så meget af din løn som muligt. Det vil sige, at den bedste lønsikring du kan få på markedet er de steder, hvor du får dækket hele 90 procent af din løn hvis du skulle gå hen og blive ledig. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være mange andre parametre man vurderer den bedste lønsikring på. 

Hvilken branche du er i 

Der kan være forskellig muligheder for lønsikring, alt efter hvilken branche du er i, og hvilken a-kasse du er tilknyttet. Derfor kan det være en god ide at undersøge de forskellige muligheder indenfor din branche. Det kan også være en god ide at tjekke om det giver mening at lønsikre dig selv og for hvor meget du skal forsikre dig selv for, så du får den bedste lønsikring. 

Har du eget firma og skal finde den bedste lønsikring for selvstændige, kan det være en rigtig god ide at se sig godt for, så du kan få den bedste lønsikring på markedet. Lønsikring er en forsikring du kan tegne, som sørger for du har ret til et ekstra beløb udover dine dagpenge, hvis du skulle stå i den uheldige situation at du bliver ledig. Din lønsikring bliver udbetalt af lønforsikringen og afhænger af hvor meget du har forsikret dig selv for. På den måde undgår du store tab og udsving i økonomien, hvis du skulle være uheldig og blive arbejdsløs.