GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Er du i arbejde og kunne du tænke dig at være dækket sikkert ind, til hvis du skulle ende med at blive ledig på ufrivillig vis, men er du i tvivl om, hvorvidt lønsikring kan betale sig? Så læs med her og blive klogere på, om det kan betale sig for dig.

Vurdér om du bør have lønsikring

Som du måske kan forestille dig, så er det vidt forskelligt fra person til person, om man bør have lønsikring eller ej. Det er et høj grad et spørgsmål, som afhænger af dine personlige præferencer i forhold til risiko samt hvor “usikkert” dit job er. Du bør altså derfor på baggrund heraf, vurdere, om du bør have lønsikring.

Hvorfor er lønsikring vigtigt?

Undrer du dig over, hvorfor lønsikring er vigtigt? Lønsikring kan være med til at bidrage med 80% af din bruttoløn ved siden af dagpenge, hvis du skulle blive ufrivillig ledig. Det vil altså med andre ord sige, at en lønsikring er en enorm økonomisk sikkerhed, som kan medvirke til, at du ikke er nær så presset økonomisk i en sådan situation, som du ville have været uden lønsikring. 

 

I langt de fleste tilfælde viser det sig i høj grad, at lønsikring kan betale sig. Ønsker du at finde en billig lønsikring, som stadigvæk giver dig en masse fordele, så kan du læse mere på tjekakasse.dk/loensikring, hvor du kan finde den bedste lønsikring til lige netop dine behov.