GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Hvis du modtager lønsikring i Danmark, så er det muligt at fratrække denne lønsikring i dit skatteregnskab. Det vil sige, at du godt kan trække din lønsikring fra i skat.

Skal man betale skat af sin lønsikring

Det at modtage lønsikring i Danmark, betyder at man kan få udbetalt op til 80 procent af den løn, som man normalvis ville have fået udbetalt fra sit arbejde. Lønsikring er dermed et valg man skal træffe, hvis man står i en situation, hvor man føler, at ens job er i fare, og man derfor vælger at tegne lønsikringen for at vide, at man ikke mister sin løn, hvis man bliver arbejdsløs.

Når du modtager lønsikring, afregnes denne ligesom almindelig indkomst, og der skal derfor også betales skat af din lønsikring. Dog skal der ikke betales arbejdsmarkedsindkomst af din lønsikring. Lønsikring selvstændige og lønsikring for statsansatte er det samme. Dette afhænger dog bare af, hvor høj en indkomst man har og dermed, hvor høj en lønsikring, man har mulighed for at modtage. Men lønsikringen fungerer på helt samme måde, om du er selvstændig, eller du er kommunalt ansat. 

 

Står du i en situation i dit liv, hvor du ønsker at sikre dig og din familie med en lønsikring af din nuværende løn, så kan du via denne side, danne dig et overblik over de bedste og billigste lønsikringer, som du har mulighed for at få i Danmark.