GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD

A-kasse

524

KR. / PER MÅNED

Fagforening

479

KR. / PER MÅNED

Åben for
Alle
Lønsikring

Medlemmer: 221.763.

Udvikling: -1,31% Hover icon

Danmarks stærkeste fagforening
Danmarks mest lokale A-kasse
Billig fritidsulykkesforsikring
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

A-kasse

467

KR. / PER MÅNED

Fagforening

Åben for
Akademikere
Lønsikring

Medlemmer: 237.218.

Udvikling: 4,04% Hover icon

A-kassen der vil mest og koster mindst
Adgang til online kurser
Egen jobportal
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

A-kasser for socialrådgivere

Er du studerende eller færdiguddannet, kender du nok til det med at skulle have en a kasse. En a kasse er en rigtig god ide, hvis du gerne vil være sikret penge når du står ledig på arbejdsmarkedet. Er du socialrådgiver studerende, kan det være du er på udkig efter en a kasse socialrådgiver, og derfor mangler råd og vejledning. Det kan eksempelvis være rart at vide, hvem der er socialrådgivernes a kasse, hvornår du har brug for en a kasse eller noget helt tredje. 

A-kasse socialrådgiver

Når du skal vælge en bestemt a-kasse er det en rigtig gode ide at finde en a kasse der passer til dit felt, da de har mulighed for at give dig specialiseret rådgivning inden for jobvalg og karriere når du skal ud på arbejdsmarkedet. Derfor kan det være en rigtig god ide at lede efter en socialrådgiver a kasse. Hvis man kigger på Dansk socialrådgiverforenings hjemmeside, anbefaler de FTF som den a kasse socialrådgiver skal melde sig ind i, fordi socialrådgiverforeningen har været med til at oprette a kassen, og derfor ved at det er en god a kasse til socialrådgivere. Hvis du melder dig ind i FTF A-kasse, vil du være sikker på at få specificeret service til socialrådgivere, samtidig med at det er en socialrådgiver a kasse, der holder øje med hvad der sker på arbejdsmarkedet i forhold til den specifikke branche. Man kan altså kalde FTF socialrådgivernes a kasse. 

-

Der er også mange mennesker der ikke melder sig ind i en a kasse for socialrådgivere, men derimod melder sig ind i en tværfaglig a-kasse, fordi de måske allerede har styr på jobmuligheder og jobveje, og derfor ikke behøver den samme sparring. Der findes rigtig mange gode muligheder, der alle kan fungerer som a kasse socialrådgiver. Det handler egentlig bare om at sætte dig godt og grundigt ind i, hvad de forskellige a kasse kan tilbyde, og derefter vælge hvilken du skal have som socialrådgiver a kasse. 

Hvis du melder dig ind i en tværfaglig a kasse som din socialrådgiver a kasse, har du mulighed for at få dagpenge og lønsikring ligesom alle andre, og hvis du melder dig ind i en a kasse allerede når du er studerende, vil det være gratis indtil du er færdiguddannet. Dette gælder uanset om det er en a kasse socialrådgiver, eller en hvilken som helst anden a kasse. 

-

Men nu sidder du nok og tænker, hvorfor skal man lede efter sådan en socialrådgiver a kasse? Du skal lede efter en a kasse, fordi det er dit økonomiske sikkerhedsnet, når du er ledig på markedet. Det er dem der sørger for du får udbetalt dagpenge, i tilfælde af du skulle miste dit job eller ikke få et job efter endt uddannelse. Men de kan også hjælpe dig med din ansøgning eller give dig de rette værktøjer, så du står bedre på arbejdsmarkedet. På den måde er en socialrådgiver a kasse altså en rigtig god ting at være meldt ind i, uanset din jobsituation og gerne inden du står ledig på arbejdsmarkedet. 

Se de billigste a-kasser her.