GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Chaufførernes fagforening

Der findes mange forskellige brancher indenfor chaufførfaget, og det betyder, at det er vigtigt, at du finder lige netop den chauffør fagforening, der matcher dig som chauffør eller som favner hele paletten som chauffør fagforening.

Grunden til det er så vigtigt at være medlem af en fagforening er fordi det skaber tryghed på jobbet. Det er chaufførerenes fagforenings forenmmeste opgave at sørge for, at der bliver forhandlet en god overenskomst og at løn og ansættelsesvilkårene er i orden. 

Chaufførernes fagforening overenskomst er til for skabe de bedste rammer for dit arbejde. Der er som sagt stor forskel på hvilket slags arbejde man udfører alt efter hvilken slags chauffør man er. Er du buschauffør for en skole, så bliver du måske udsat for en del larm i løbet af en dag, men oplever nok sjældent ubehagelige sammenstød med dine passagerer eller skæve arbejdstider. Arbejder du til gengæld som taxachauffør kan du blive udsat for både fysisk og verbal chikane og samtidig have skæve arbejdstider, der kan forårsage en ujævn døgnrytme, hvilket ikke er særligt sundt. Du kan også være fragtmand og dermed have et fysisk krævende arbejde, hvor du skal løfte tunge ting. 

Alt sammen er noget der kan skabe udfordringer på din arbejdsplads, hvor det er en fordel at have en chaufførens fagforening i ryggen, der kan bakke dig op og tale din sag eller rådgive dig, hvis du er i tvivl om noget angående din arbejdsplads og de vilkår du arbejder under. 

Med chaufførernes fagforening overenskomst er du sikret et trygt arbejdsmiljø, hvor du altid kan søge hjælp hos professionelle, der kan vejlede dig til at træffe de rigtige valg i dit arbejdsliv. 

Såfremt du skulle ske at blive arbejdsløs, så kan du få afslag i din kontingentpris hos chaufførernes fagforening og du skal altså ikke bekymre dig om, om du nu kan betale din regning for medlemskabet, hvis du skulle stå i den uheldige situation, at miste dit job. 

Øsnker du blot den billigste fagforening, se tag et kig her.