GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Funktionær fagforening

Når du er på udkig efter en fagforening er det vigtigt at finde en, som kan understøtte dine ønsker og behov og som matcher dine faglige kompetencer som funktionær. 

En funktionær fagforening varetager sine medlemmers interesser, når det kommer til løn, arbejdsforhold og lignende. Ofte er fagforeningen specialiseret indenfor en særlig branche eller fagområde og det er derfor vigtigt at du vælger en funktionær fagforening, der matcher med lige netop din branche eller fagområde. 

Ved at være medlem af en fagforening for funktionærer har du altid en god støtte i ryggen, som du kan sparre med og kontakte såfremt du oplever problemer med din arbejdsplads eller har brug for vejledning i forbindelse med lønforhandlinger og ansættelsesvilkår. Det er din funktionær fagforening der forhandler din løn og ansættelsesvilkår og dermed dem der sikrer dig nogle ordentlige arbejdsforhold.

Du finder også spændende kurser og foredrag hos din funktionær fagforening, som kan være med til at dygtiggøre dig endnu mere indenfor dit arbejdsområde. Derfor er det vigtigt, at du vælger en fagforening for funktionærer der specialiserer sig indenfor dit felt, så du kan få tilbud der matcher dit arbejdsområde, og så funktionær fagforeningen kan rådgive dig bedst muligt.

Som funktionær er du beskyttet under Funktionærloven. Denne sikrer blandt andet tryghed, når det kommer til løn ved sygdom, regler i forbindelse med opsigelsesvarsel, fratrædelsesgodtgørelse og mange andre forhold vedrørende din arbejdsplads. Som funktionær gælder de regler, som findes beskrevet i Funktionærloven, og du kan aldrig stilles dårligere, end hvad Funktionærloven sikrer dig. Til gengæld kan du stilles bedre, end hvad reglerne siger, ved at melde dig ind i en funktionær fagforening. 

Billig fagforening funktionær

Der findes flere forskellige fagforeninger for funktionærer og som sagt er det vigtigt, at du finder en der matcher dine behov og dit faglige område. En anden ting der også har betydning for dit valg, er selvfølgelig prisen på funktionær fagforeningen. Hos os kan du finde et overblik over billige fagforeninger for funktionærer. På den måde kan du nemt finde den helt rigtige funktionær fagforening der både matcher dit faglige område og din pengepung.