GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD

Fagforening

468

KR. / PER MÅNED

A-kasse

524

KR. / PER MÅNED

Åben for
Alle
Lønsikring

Medlemmer: 221.763.

Udvikling: -1,31% Hover icon

Danmarks stærkeste fagforening
Danmarks mest lokale A-kasse
Billig fritidsulykkesforsikring
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

Fagforening

199

KR. / PER MÅNED

A-kasse

480

KR. / PER MÅNED

Åben for
Ledere
Lønsikring

Medlemmer: 122.207.

Udvikling: 1,63% Hover icon

Perfekt for selvstændige
Juridisk rådgivning
Incl. lønsikring
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

Fagforening

197

KR. / PER MÅNED

A-kasse

480

KR. / PER MÅNED

Åben for
Selvstændige
Lønsikring
2 mdr. gratis indtægtssikring
Juridisk dækning
Skræddersyede produkter til selvstændige
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

Fagforening

55

KR. / PER MÅNED

A-kasse

505

KR. / PER MÅNED

Åben for
Alle
Lønsikring

Medlemmer: 55.712.

Udvikling: 0,42% Hover icon

Karriererådgivning og coaching
Gratis advokathjælp
Få rabat på kurser
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforening for socialrådivere

Det er ligegyldigt hvilket job man har - det er altid vigtigt, at man har en god fagforening i ryggen. Har man et job der omhandler mennesker og at hjælpe andre, så kan behovet for en fagforening dog være særligt stort. Det kan nemlig være betryggende at vide, at der er nogle som tager hånd om en, mens man selv tager hånd om andre i sit job. 

Socialrådgiver fagforening

En socialrådgiver fagforening er altid en god ting at have. At have en fagforening som man er tryg ved, bidrager nemlig til en større tryghed på jobbet også. Mange fagforeninger for socialrådgivere stræber nemlig efter at hjælpe dig så godt som muligt, og har ofte den ambition, at være et fagligt fællesskab, som arbejder for at styrke socialrådgiveres rettigheder og faglighed.

Fagforening socialrådgiver

En god fagforening til socialrådgivere skal kunne bidrage til en tryg arbejdsoplevelse. Mange fagforeninger vil både være en god hjælp og støtte under et eventuelt ansættelsesforløb. Udover det, så er en dansk socialrådgiver fagforening også med dig hele vejen i andre forskellige situationer i forbindelse med dit arbejde. Her indgår det blandt andet hvis du bliver fyret, din arbejdsgiver går konkurs eller hvis du for eksempel får en arbejdsskade. I alle ovenstående situationer, så vil din socialrådgiver fagforening være der, og stå klar med juridisk rådgivning og hjælp.

Fagforening for socialrådgivere

En fagforening for socialrådgivere kan bidrage til mange ting. Udover at kunne være en tryghed for dig under dit job, samt at stå klar med hjælp til hvis du for eksempel har juridiske spørgsmål, så har fagforeninger for socialrådgivere også mange tilbud, som gør det muligt, at du forbedre dig fagligt inden for socialrådgivning og dermed bliver klogere på dit job. 

 

Prisen på en fagforening kan variere, og det kan være svært at vide hvilken socialrådgiver fagforening som er det bedste valg for netop dig. En socialrådgiver fagforening pris kan du selv undersøge på, men du vil også fordelagtigt kunne gøre brug af en sammenligningstjeneste som vores. Her bliver de bedste tilbud og priser nemlig samlet ét sted, og på den måde bliver det let og overskueligt at få dannet sig et overblik over hvilken dansk socialrådgiver fagforening der er det bedste valg for dig selv. 

Socialrådgiver fagforening studerende

Er du under uddannelse og i gang med at læse til socialrådgiver, så kan det stadig være en god idé, at du er meldt ind i en fagforening. En socialrådgiver fagforening for studerende giver dig nemlig adgang til juridisk hjælp og rådgivning under din uddannelse. Fagforeningen vil blandt andet også kunne tilbyde dig forskellige kurser, så du bliver fagligt stærkere.

Og når du er færdig med din uddannelse som socialrådgiver, så vil din fagforening stadig være der for dig som en sikkerhed, hvor de vil hjælpe dig i dine nye arbejdsforhold. En fagforening for socialrådgivere kan også hjælpe dig som enten er studerende eller nyuddannet, hvis du har spørgsmål i forhold til din løn, antal arbejdstimer og andre ting i den forbindelse.

Du vil vil opleve, at din fagforening vil være en god støtte fra første gang du er på en ny arbejdsplads og gennem resten af din karriere som socialrådgiver. Hos nogle fagforeninger for socialrådgivere tilbydes der også et såkaldt studentermedlemskab. Et studentermedlemskab er ofte billigere, og vil være en god mulighed for dig som stadig er under uddannelse.