GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Fagforening priser er meget forskellige fra fagforening til fagforening. Det afhænger blandt andet af branche, og hvilken type dækning man søger. Vælger man eksempelvis en fagforening med a-kasse, så er det dyrere end kun at være medlem af fagforeningen.

Skal jeg have en fagforening med eller uden a-kasse

Når du skal vælge, om du vil have en fagforening med eller uden a-kasse så afhænger det af, hvilken type dækning, du ønsker dig. En a-kasse er en arbejdsløshedskasse, hvilket vil sige, at det er en forsikring for dig, hvis du skulle gå hen at blive ledig. På den måde er du dækket med løn, hvis du er medlem af en a-kasse. 

Hvad koster det at være medlem af en fagforening

Fagforeninger koster alt fra mellem 69 kroner og op til flere 100 kroner om måneden alt efter, hvad det er, du søger i en fagforeningen. En fagforening kan nemlig hjælpe dig med forskellige ting og gøre dit liv på arbejdsmarkedet mere trygt. Men en fagforening kan også bare være et noget, du har for at høre til et sted og have nogle i ryggen, hvis du skulle blive ledig eller ende i en situation, hvor du kunne få brug for hjælp.