GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
 1. Hjem
 2. Fagforening
 3. Fagforening priser

Find priser på fagforeningerDerfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her


INDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforeningspriser

Leder du efter de bedste danske fagforening priser? Her på tjekakasse.dk har vi samlet de allerbedste fagforening priser samt en masse informationer om fagforeningerne, som du kan vælge mellem i Danmark. Vi har samlet forskellige a-kasser og fagforeninger, og gjort det nemt for dig, så du bare skal se på dem, der passer dig.

Her på siden kan du finde en masse information om fagforening priser og meget andet. Vi bestræber os på at give dig, det bedst mulige overblik, så du kan træffe det bedste og mest oplyste valg, når du skal have ny fagforening og a-kasse, du kan se alle a-kasse og fagforening priser her på siden.

Priser for fagforeninger

Fagforening priser

Fagforeningen startede grundlæggende som en måde at forlange fair vilkår for det arbejdende folk. Det er i dag en afgørende del af den moderne velfærdsstat, og en af de grunde til, hvorfor man som lønmodtager er så godt stillet på arbejdsmarkedet.

I Danmark er vores arbejdsmarkeds i høj grad påvirket af arbejdsmarkedets parter, og her udgør en fagforening en vigtig del. Hos en fagforening kan du få hjælp til alle tænkelige udfordringer og problemer, som du måtte møde på arbejdet.

Det gælder f.eks. både, hvis du ønsker at opkvalificere dine kompetencer eller gerne vil have hjælp til lønforhøjelse eller forfremmelse. Alle disse dele er fagforeninger dygtige til at hjælpe med - og skulle der opstå uenigheder mellem dig og din arbejdsgiver, så kan du altid regne med at have din fagforening i ryggen.  

Når du skal vælge en fagforening, så handler det selvfølgelig om fagforening priser. Det er en af de vigtigste faktorer, at kontingentet til fagforeningen ikke slår bunden ud af dit privatbudget. Her på siden har vi lavet en oversigt, hvor du kan sammenlign fagforening pris, så du kan se, hvilken en af de mange organisationer, der matcher dine behov og dit budget. 

Fagforeninger priser

Her ser du en liste over de forskellige udbydere af fagforeninger og fagforening priser du kan vælge mellem i Danmark. Du kan vælge mellem dem, der ligger indenfor dit fagområder eller nogle af paraplyorganisationerne som samle forskellige erhverv. Det vigtigste er, at du vælger den fagforening, som passer allerbedst til din karriere, dine kriterier og præferencer.

Mange af disse organisationer tilbyder både fagforeninger og a-kasse, og man kan med fordel vælge deres kombinerede løsning med a-kasse og fagforening, men det er bestemt ikke noget krav. Man kan eksempelvis sagtens være medlem af Djøf fagforening, og så vælge Akademikernes A-kasse, hvis det er det man har lyst til. Det handler om at finde den a-kasse og den fagforening, der passer bedst til dig og dine kriterier - og på listen herunder kan du finde din næste fagforening og fagforening priser.

Sammenlign fagforening priser og kundetilfredshed her:

Fagforening Kundetilfredshed Pris om måneden Åben for Indmeldelse
Det Faglige Hus Det faglige hus anmeldelse Pris: 69 kr./md Alle Bliv medlem
Ase Ase anmeldelse Pris: 71 kr./md Alle Bliv medlem
Lederne lederne anmeldelse Pris: 197 kr./md Ledere Bliv medlem
3f 3f anmeldelse Pris: 468 kr./md Alle Bliv medlem
Business Danmark business danmark anmeldelse Pris: 167 kr./md Salg og marketing Bliv medlem
Virksom virksom anmeldelse Pris: 197 kr./md Selvstændige Bliv medlem

Liste over fagforening priser 

 • Det Faglige Hus | 69 kr./md. 
 • FOA | 401 kr./md.
 • Lederne | 211 kr./md.
 • 3F | 479 kr./md.
 • Business Danmark | 167 kr./md.
 • Krifa | 150 kr./md. 
 • Ase | 74 kr./md.
 • Virksom | 211 kr./md.

Opdateret den 12-07-2023.

Sammenlign fagforening priser

Hvis du vil sammenlign fagforening priser, så skal du også have andre faktorer med i beregningen før du bestemmer dig for en bestemt. Fagforening priser og a kasse priser kan variere meget efter, hvilken profession og behov du har for at have en a-kasse. Derfor så sørg for at lave din research ordentligt inden du vælger en fagforening.

Der er ingen grund til at vælge den første og den bedste du ser, hvis ikke denne fagforening kan leve op til dine kriterier og behov. Læs op på forskellige fagforeninger og fagforening priser, du synes ser spændende ud og eventuelt lav en fagforening prissammenligning, så du ved hvilke muligheder du har for at blive medlem af en fagforening. Fagforening priser sammenligning kan du også finde her på siden.

Prisen kan variere på fagforeningerne

A-kasse og fagforening priser er to forskellige ting, og man bør kende forskellen på a-kasse og fagforening inden man vælger nogen af delene. A-kasse og fagforening priser er ofte meget forskellige. Der er nemlig enorm stor forskel på de ydelser du kan få ud af disse to organisationer. Enkelte organisationer tilbyder kombinationspakker, hvor du både kan få adgang til fagforening og a-kasse for en samlet pris. Disse løsninger kan være ganske glimrende, men det er faktisk ikke noget krav om, at du skal være medlem af både a-kasse og fagforening.

Du kan sagtens være medlem af en a-kasse og ikke være medlem af en fagforening - og omvendt. Du skal heller ikke nødvendigvis vælge den samme organisation som fagforening og a-kasse selvom mange organisationer tilbyder begge dele. Valget er dit, og hvis du vil spare nogle penge for at vælge en anden fagforening, så kan du sagtens dette. 

Læs mere om a-kasse uden fagforening her.

De billigste fagforening priser

De billigste fagforeninger er ikke nødvendigvis de bedste, eller dem der kan hjælpe dig bedst videre i din job situation. Derfor skal du lave noget research for at finde ud af, hvad der bedst kan svare sig. Hvis man er studerende på en uddannelse kan man med alt sandsynlighed finde de billigste fagforening priser i Danmark, da fagforening studerende får særlig studierabat.

Det er lidt forskelligt, hvad studierabatten er. Nogle fagforeninger tilbyder gratis studiemedlemskab, mens andre tilbyder studiemedlemskaber for symbolske beløb som 10 kr., 30 kr. eller lignende om måneden. Fagforening for studerende, er dermed de billigste fagforening priser man kan finde på markedet.

De bedste fagforening priser

De bedste fagforeninger er dem, der altid har din ryg, når du møder udfordringer på arbejdsmarkedet. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige fagforening, så du kan være sikker på, at foreningen kan hjælpe dig videre i din karriere. Fagforening priser er derfor ikke nødvendigvis den vigtigste faktor, når man skal vælge en fagforening, men derimod er det vigtigt, at man vælger en branchespecifik fagforening, der har et indgående kendskab til dit erhverv.

De kan på den måde hjælpe dig videre i din situation, og give dig de værktøjer du måske står og mangler. På tjekakasse.dk kan du altid finde informationer om fagforening priser, hvad de forskellige fagforeninger kan tilbyde dig som medlem, og på den måde blive klogere på, hvad for en organisation der skal hjælpe med at varetage dine interesser på arbejdsmarkedet. 

Kigger du ikke kun på fagforening priser, kan du se fagforeningernes Trustpilot-score her:

 1. CA fagforening: 4.9/5
 2. Business Danmark fagforening: 4.7/5
 3. Ase fagforening: 4.5/5
 4. Det Faglige Hus fagforening: 4.3/5
 5. HK fagforening: 4.3/5
 6. Krifa fagforening: 4.2/5
 7. FOA fagforening: 4.1/5
 8. Lederne fagforening: 3.9/5
 9. 3F fagforening: 3.1/5
 10. Virksom fagforening: 1.9/5
 11. BUPL fagforening: 1.8/5
 12. Socialpædagogerne fagforening: 1.8/5

Opdateret d. 20-06-2022

Fagforening og A-kasse priser

Som nævnt indledningsvis er der en del forskellige faglige organisationer, der har både fagforening og a-kasse i deres portefølje. Derfor vil de fleste af disse faglige organisationer tilbyde dig et dobbelt medlemskab af både fagforening og a-kasse på samme tid. Det gælder blandt andet for 3F, HK og en del andre store organisationer. Du skal ikke nødvendigvis være medlem af begge dele, men det anbefales varmt, hvis man gerne vil stå stærk på arbejdsmarkedet og have et solidt sikkerhedsnet i tilfælde af, at man skulle arbejdsløs. 

Fagforeningen varetager din branches interesser og sørger for at forhandle overenskomst med arbejdsgivere mm. Det er også dem, der har din ryg når du møder modstand på arbejdspladsen og generelt bare er der, når du har brug for hjælp på arbejdsmarkedet. 

Fagforening priser er ofte lavere end a-kasse priser, i tabellen længere oppe kan du se de forskellige fagforening priser.

Hvad koster fagforening?

Fagforeninger koster alt fra 69 kr/md til omkring 500 kr/md, alt efter, hvad det er man søger i en fagforening. Der er stor forskel på fagforeninger og de vil hver især tilbyde dig forskellige ting, alt efter deres fordele. Dog vil alle fagforeninger hjælpe med at gøre livet på arbejdsmarkedet mere trygt for dig.

Hvilken fagforening er billigst?

Det Faglige Hus og Frie er på nuværende tidspunkt de to billigste fagforeninger, med en pris på 69 kr/md. Begge fagforeninger er en såkaldt tværfaglig fagforening, hvilket betyder at de er åbne for alle - uanset branche.