Find de bedste danske Fagforening PriserSe de billigste fagforeninger her

Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69 kr.
Ja
479 kr.
3 måneders gratis fagforening
Spar op til 6.000 kr. om året
Støtter ingen politiske partier
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
476 kr.
Billig med høj tilfredshed
Gratis karriere rådgivning
Få kurser i bl.a. LinkedIn
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69
Ja
503 kr.
Over 150.000 tilfredse medlemmer
Rådgivning om løn og ferie
Mulighed for sundhedsikring
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
139 kr.
Ja
492 kr.
Fuld juridisk dækning
Rabatordning på forsikring
Tilbud og rabatter op til 50%
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
493 kr.
Over 80.000 humanister og scient.er
Få sparring og rådgivning
Få karriere rådgivning
          
Middel 3/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Salg og marketing
167 kr.
Ja
476 kr.
Gratis lønrådgivning og karriere sparring
Adgang til lønsikring
Få stor rabat på uddannelser
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
464 kr.
Ja
513 kr.
Danmarks stærkeste fagforening
Danmarks mest lokale A-kasse
Billig fritidsulykkesforsikring
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69 kr.
Ja
486 kr.
Rabat på forsikringer
Professionel hjælp til jobsøgning
Mulighed for lønsikring
          
Middel 3/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Ledere
195 kr.
Ja
469 kr.
Perfekt for selvstændige
Juridisk rådgivning
Incl. lønsikring
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Selvstændige
195 kr.
Ja
469 kr.
2 mdr. gratis indtægtssikring
Juridisk dækning
Skræddersyede produkter til selvstændige
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
50 kr.
Ja
496 kr.
Karriererådgivning og coaching
Gratis advokathjælp
Få rabat på kurser
          
Middel 3/5
Bliv medlem

Fagforenings priser

Leder du efter de bedste priser på danske fagforeninger? Her på tjekakasse.dk har vi samlet de allerbedste priser samt en masse informationer om fagforeningerne, som du kan vælge mellem i Danmark. Vi har samlet forskellige a-kasser og fagforening, og gjort det nemt for dig, så du bare skal se på dem, der passer dig. Her på siden kan du finde en masse information om fagforeninger, priser og meget andet. Vi bestræber os på at give dig, det bedst mulige overblik, så du kan træffe det bedste og mest oplyste valg, når du skal have ny fagforening og a-kasse.

Fagforening priser

Fagforeningen startede grundlæggende som en måde at forlange fair vilkår for det arbejdende folk. Det er i dag en afgørende del af den moderne velfærdsstat, og en af de grunde til, hvorfor man som lønmodtager er så godt stillet på arbejdsmarkedet. I Danmark er vores arbejdsmarkeds i høj grad påvirket af arbejdsmarkedets parter, og her udgør en fagforening en vigtig del. Hos en fagforening kan du få hjælp til alle tænkelige udfordringer og problemer, som du måtte møde på arbejdet. Det gælder f.eks. både, hvis du ønsker at opkvalificere dine kompetencer eller gerne vil have hjælp til lønforhøjelse eller forfremmelse. Alle disse dele er fagforeninger dygtige til at hjælpe med - og skulle der opstå uenigheder mellem dig og din arbejdsgiver, så kan du altid regne med at have din fagforening i ryggen, der støtter dig hele verden.  

 

Når du skal vælge en fagforening, så handler det selvfølgelig om pris. Det er en af de vigtigste faktorer, at kontingentet til fagforeningen ikke slår bunden ud af dit privatbudget. Her på siden har vi lavet en oversigt, hvor du kan sammenlign priser på fagforening, så du kan se, hvilken en af de mange organisationer, der matcher dine behov og dit budget. 

Sammenlign fagforening priser

Hvis du vil sammenlign priser på fagforening, så skal du også have andre faktorer med i beregningen før du bestemmer dig for en bestemt. Pris på fagforening og a kasse kan variere meget efter, hvilken profession og behov du har for at have en a-kasse. Derfor så sørg for at lave din research ordentligt inden du vælger en fagforening. Der er ingen grund til at vælge den første og den bedste du ser, hvis ikke denne fagforening kan leve op til dine kriterier og behov. Læs op på forskellige fagforeninger, du synes ser spændende ud og eventuelt sammenlign priser på fagforeninger, så du ved hvilke muligheder du har for at blive medlem af en fagforening. 

 

A kasse pris og fagforening pris er to forskellige ting, og man bør kende forskellen på a-kasse og fagforening inden man vælger nogen af delene. Der er nemlig enorm stor forskel på de ydelser du kan få ud af disse to organisationer. Enkelte organisationer tilbyder kombipakker, hvor du både kan få adgang til fagforening og a-kasse for en samlet pris. Disse løsninger kan være ganske glimrende, men det er faktisk ikke noget krav om, at du skal være medlem af både a-kasse og fagforening. Du kan sagtens være medlem af en a-kasse og ikke være medlem af en fagforening - ligesom du kan være medlem af en fagforening og ikke være medlem af en a-kasse. Du skal heller ikke nødvendigvis vælge den samme organisation som fagforening og a-kasse selvom mange organisationer tilbyder begge dele. Valget er dit, og hvis du vil spare nogle penge for at vælge en anden fagforening, så kan du sagtens dette. 

De billigste Fagforening priser

De billigste fagforeninger er ikke nødvendigvis de bedste, eller dem der kan hjælpe dig bedst videre i din job situation. Derfor skal du lave noget research for at finde ud af, hvad der bedst kan svare sig. Hvis man er studerende på en uddannelse kan man med alt sandsynlighed finde de billigste fagforening priser i Danmark, da fagforening studerende får særlig studierabat. Det er lidt forskelligt, hvad studierabatten er - nogle fagforeninger tilbyder gratis studiemedlemskab, mens andre tilbyder studiemedlemskaber for symbolske beløb som 10 kr., 30 kr. eller lignende om måneden. Fagforening studerende, er dermed de billigste priser man kan finde på markedet.

De bedste fagforening priser

De bedste fagforeninger er dem, der altid har din ryg, når du møder modstand eller udfordringer på arbejdsmarkedet. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige fagforening, så du kan være sikker på, at foreningen kan hjælpe dig videre i din karriere. Prisen er derfor ikke nødvendigvis den vigtigste faktor, når man skal vælge en fagforening, men derimod er det vigtigt, at man vælger en branchespecifik fagforening, der har et indgående kendskab til dit erhverv. De kan på den måde hjælpe dig videre i din situation, og give dig de værktøjer du måske står og mangler. På tjekakasse.dk kan du altid finde informationer om, hvad de forskellige fagforeninger kan tilbyde dig som medlem, og på den måde blive klogere på, hvad for en organisation der skal hjælpe med at varetage dine interesser på arbejdsmarkedet. 

Fagforening og A kasse priser

Som nævnt indledningsvis er der en del forskellige faglige organsationer, der har både fagforening og a-kasse i deres portefølje. Derfor vil de fleste af disse faglige organisationer tilbyde dig et dobbelt medlemskab af både fagforening og a-kasse på samme tid. Det gælder blandt andet for 3F, HK og en del andre store organisationer. Du skal ikke nødvendigvis være medlem af begge dele, men det anbefales varmt, hvis man gerne vil stå stærk på arbejdsmarkedet og have et solidt sikkerhedsnet i tilfælde af, at man skulle arbejdsløs. 

 

Fagforeningen varetager din branches interesser og sørger for at forhandle overenskomst med arbejdsgivere mm. Det er også dem, der har din ryg når du møder modstand på arbejdspladsen og generelt bare er der, når du har brug for hjælp på arbejdsmarkedet. 

 

A-kassen derimod, er der hvor du kan gå hen og få en månedlig indtægt, hvis du pludselig skulle stå uden arbejde. Her har du nemlig ret til dagpengeydelsen, hvis du har optjent nok anciennitet (12 måneder). 

Fagforening udbydere priser

Her ser du en liste over de forskellige udbydere af fagforeninger du kan vælge mellem i Danmark. Du kan vælge mellem dem, der ligger indenfor dit fagområder eller nogle af paraplyorganisationerne som samle forskellige erhverv. Det vigtigste er, at du vælger den fagforening, som passer allerbedst til din karriere, dine kriterier og præferencer. Mange af disse organisationer tilbyder både fagforeninger og a-kasse, og man kan med fordel vælge deres kombinerede løsning med a-kasse og fagforening, men det er bestemt ikke noget krav. Man kan eksempelvis sagtens være medlem af Djøf fagforening, og så vælge Akademikernes A-kasse, hvis det er det man har lyst til. Det handler om at finde den a-kasse og den fagforening, der passer bedst til dig og dine kriterier - og på listen herunder kan du finde din næste fagforening.

 

Se listen over udbydere af fagforeningen her: