GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
  1. Hjem
  2. Gule fagforeninger og a-kasser

Find priser på gule fagforeningerAnnonce

HK
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her


INDHOLDSFORTEGNELSE

I Danmark er der forskel på de ganske almindelige fagforeninger og de gule fagforeninger. De gule er ikke med i de traditionelle hovedorganisationer, som AC og Fagbevægelsens hovedorganisation, det vil altså sige helt konkret at, du kan tilmelde dig en gul fagforening og være sikker på at du er medlem af en neutral fagforening, men stadig have krav på hjælp og service, som en fagforening yder.

Hvad er en gul fagforening?

De gule fagforeninger er ofte en meget billig løsning på fagforening og a-kasse, som hjælper dig, hvis du en dag skulle stå uden arbejde og dermed har brug for dagpenge. Det er dog vigtigt at huske på at ikke alle gule fagforeninger, tilbyder en a-kasse. En gul fagforening er en neutral fagforening og tilbyder dig samme service og hjælp til dit arbejdsliv, som de almindelige fagforeninger gør. Du vil bl.a. få juridisk hjælp, uanset hvilken gul fagforening du vælger.

I løbet af de seneste år, kan man se at flere og flere gule fagforeninger, har over 100.000 medlemmer, hvilket er med til at vise den store succes, som gule fagforening oplever. Det er en klar fordel, at man har mulighed for at vælge en neutral fagforening, til en billigere pris, men samtidig få den hjælp som man er berettiget til.

Her på siden kan du finde en liste over gule fagforeninger, som giver dig et overblik over udvalget af gule fagforeninger, som du kan bruge, når du gerne vil finde en gul fagforening, der kan rådgive dig i dit arbejdsliv. Når du er medlem af en gul fagforening, er du sikret hjælp til at finde et nyt arbejde, hvis du en dag skulle stå arbejdsløs, eller hjælp hvis du har brug for rådgivning i din ansættelse og løn på dit arbejde.