GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
  1. Hjem
  2. A-kasse priser

A-kasse priserAnnonce

HK

A-kasse

488

KR. / PER MÅNED

Fagforening

Åben for
Alle
Lønsikring

Medlemmer: 137.297.

Udvikling: 1,74% Hover icon

Få hjælp til at finde nyt job
Vi samarbejder bl.a. med Jobindex
En af Danmarks billigste A-kasser
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

A-kasse

484

KR. / PER MÅNED

Fagforening

Åben for
Akademikere
Lønsikring

Medlemmer: 237.218.

Udvikling: 4,04% Hover icon

A-kassen der vil mest og koster mindst
Adgang til online kurser
Egen jobportal
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

A-kasse

499

KR. / PER MÅNED

Fagforening

220

KR. / PER MÅNED

Åben for
Ledere
Lønsikring

Medlemmer: 122.207.

Udvikling: 1,63% Hover icon

Perfekt for selvstændige
Juridisk rådgivning
Incl. lønsikring
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

A-kasse

490

KR. / PER MÅNED

Fagforening

167

KR. / PER MÅNED

Åben for
Salg og marketing
Lønsikring

Medlemmer: 29.000.

Udvikling: 3,57% Hover icon

Gratis lønrådgivning og karriere sparring
Adgang til lønsikring
Få stor rabat på uddannelser
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

A-kasse

499

KR. / PER MÅNED

Fagforening

220

KR. / PER MÅNED

Åben for
Selvstændige
Lønsikring
2 mdr. gratis indtægtssikring
Juridisk dækning
Skræddersyede produkter til selvstændige
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder

A-kasse

528

KR. / PER MÅNED

Fagforening

55

KR. / PER MÅNED

Åben for
Alle
Lønsikring

Medlemmer: 55.712.

Udvikling: 0,42% Hover icon

Karriererådgivning og coaching
Gratis advokathjælp
Få rabat på kurser
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Gå til udbyder
Derfor kan du trygt bruge TjekAkasse

På TjekAkasse arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her


INDHOLDSFORTEGNELSE

A-kasse priser

Hvad koster en a kasse om måneden? Her finder du en samlet liste over A-kasse priser, som findes på det danske marked. Så kan du let finde ud af, hvilken a-kasse du skal vælge:

A-kasse Kundetilfredshed Pris om måneden Åben for  Indmeldelse
Akademikernes a kasse anmeldelse af akademikernes a-kasse Pris: 484 kr./md Akademikere Bliv medlem
Det faglige hus a kasse anmeldelse det faglige hus Pris: 497 kr./md Alle Bliv medlem
3F a kasse anmeldelse 3f Pris: 524 kr./md Nogle fag Bliv medlem
ase a kasse anmeldelse ase a-kasse Pris: 514 kr./md Alle Bliv medlem
FTF a kasse anmeldelse ftfa Pris: 488 kr./md Alle Bliv medlem
Ledernes a kasse anmeldelse lederne Pris: 499 kr./md Ledere Bliv medlem
Min a kasse anmeldelse min a-kasse Pris: 506 kr./md Alle Bliv medlem
Business Danmark a kasse business danmark anmeldelse studerende Pris: 490 kr./md Salg og marketing Bliv medlem
Magistrenes a kasse magistrene a kasse anmeldelse Pris: 529 kr./md Alle Bliv medlem

Priserne på kontingent på de forskellige a-kasser er på tværs af flere af dem steget i 2024. Mimimum kontingentet er på 484 kr./md. som går til forskellige bidrag, herunder statsbidrag, efterlønsbidrag, administrationsbidrag m.f. Størstedelen af de danske a-kasser vælger dog at hæve kontingenten et smule.

Du får det det samme i dagpenge, uanset hvor meget du betaler i a kasse kontingent. 

A-kasse udbyder priser

I Danmark er vi så heldige at have et stærkt sikkerhedsnet på vores arbejdsmarkedet. Som ansat i en virksomhed er du relativt godt beskyttet af lovgivningen, når det kommer til at garantere dig en månedlig indkomst. Vi har nemlig en stærk velfærdsstat, der holder hånden under dig hvis du pludselig skulle stå uden arbejde. Det gør vi via de danske a-kasser, som kan sikre dig ret til dagpenge, hvis du skulle miste dit arbejde.

Her på siden har vi samlet et bred udvalg af danske a-kasser, som du kan være medlem af, så du ikke skal bekymre dig om at finde den rigtige a kasse til dig. Det kan nemlig godt være svært at finde den rigtige a-kasse, som passer til dine behov. Det kan være du har specifikke krav til a-kasse priser eller gerne vil have en oversigt over billige a-kasser på markedet.

Her på siden har vi gjort det nemt og overskueligt at finde den perfekt a-kasse for studerende, færdiguddannede eller allerede beskæftigede. Vi har opdateret a kasse priser 2024, og du kan derfor nemt sammenlign a-kasse priser ved at se på vores guide. 

A-kasse pris

A kasse pris er ofte den allerførste parameter de fleste danskere kigger efter, når de er på jagt efter en ny a-kasse. Det er naturligvis en vigtig parameter, at du finder en a-kasse, der tilbyder en a-kasse pris indenfor dit budget - og det kan det let se på denne guide. Vi har a kasse priser, så du kan se de ny

este og mest aktuelle a-kasse priser.

A kasse priser

Her er både a-kasse pris for studerende og a-kasse pris for beskæftigede, så det er nemt og simpelt at finde din nye a-kasse. Der findes endda også forskellige akasse priser til dig, der er på deltid. A kasse pris deltid er nemlig også angivet her på vores side, hvor vi sammenligner a-kasse priser i 2024. Vi kan altid være behjælpelige, når det gælder om at finde den a-kasse der giver mest mening for dig.

A kasse priser 2024 kan svinge meget fra a-kasse til a-kasse, og det kommer samtidigt meget an på din profession og jobsituation, hvilken a-kasser, der er den bedste for dig. Det er nemlig ikke altid sikkert, at den billigste a-kasse er den rigtige for dig - her på siden giver vi dig et overblik over A kasse pris, men der er også andre parametre du skal have med, når du skal vælge en ny a-kasse.

A-kasse priser sammenligning

Er du på jagt efter det bedste overblik og den nemmeste sammenligning af a-kasse priser i Danmark, så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig trawlet internettet tyndt for at finde a-kasse priser, fordele, brancher og mange andre parametre, der adskiller mange a-kasser fra hinanden.

Alle a-kasser er ikke ens, selvom de i sidste ende alle sammen giver ret til dagpenge. Der er f.eks. stor forskel på Akademikernes A-kasse og HK’s A-kasse. Derfor er det vigtigt, at du kigger på andre parametre end udelukkende a-kasse priser, når du tjekker nye a-kasser. Der kan nemlig både være forskel i akasse pris, regler, dagpenge regler og meget andet indenfor a-kasserne.

Du kan her på siden finde det meste af den information du skal bruge, så du kan vælge en a-kasse på et oplyst og informeret grundlag. Når du skal vælge den rigtige A kasse sammenlign priser og find ud af, hvilken a-kasse, der er den bedste for dig. Der er a-kasser, som passer til alle former for erhverv, så du kan sagtens finde en, som opfylder dine kriterier og matcher dit budget. Sammenlign priser på A kasser og bliv klogere på, hvilken A kasse pris, der er bedst til dig.

A-kasse sammenligningsguide

Der kan være mange forskellige spørgsmål, der presser sig på i forbindelse med, at du skal vælge en ny a-kasse. Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i, og man kan hurtigt blive forvirret, når man skal vælge mellem de mange mulige a-kasser derude.

Derfor har vi her lavet en A-kasse sammenligningsguide, med nogle af de meste stillede spørgsmål indenfor området. Så er det meget nemmere for dig at finde rundt i de forskellige begreber, samt finde den A-kasse der passer allerbedst til dig og din karriere. 

Hvad koster a-kasse?

Prisen kan variere fra a-kasse til a-kasse, alt efter hvor mange udgifter den enkelte a-kasse har til f.eks. personale og administration. Dagpengene du får af a-kassen varierer dog aldrig, uanset hvor meget du betaler til a-kassen - derfor vil du altid få det samme i dagpenge.

Hvad koster a-kasse for studerende?

Er du studerende og under 30 år, kan du melde dig ind i de fleste a-kasser helt gratis. Hvis du har været medlem i minimum et år inden du bliver færdiguddannet, har du mulighed for at få dagpenge fra dag ét.

Skal du have fagforening?

Nej. Du er ikke forpligtet til at have en fagforening på nogen måde, selvom du har en a kasse. Det kan dog være en god idé at være medlem af en fagforening, når det kommer til lønforhandlinger, stridigheder eller andre udfordringer på arbejdsmarkedet. Nogle organisationer tilbyder både a-kasser og fagforeninger i samme pris. 

Skal du have lønsikring?

En lønsikring er en garanti for, at du kan få udbetalt en stor del af din tidligere løn, hvis du skulle blive arbejdsløs. Det kan både være gennem a-kassen eller private forsikringer, hvor man kan have en sikring af sin månedlige indkomst. Dog er det ikke nødvendigt, hvis man kan klare sig med dagpengeydelsen, som er en fast takst for alle.

Find den rigtige branche

En af de allervigtigste ting, når det kommer til at vælge en ny a-kasse er at vælge en rigtig branche, som ved hvordan man bedst hjælper dig videre på arbejdsmarkedet. En a-kasse er nemlig mere end bare et sted, hvor man hæver sine dagpenge.

Det kan også være et vitalt skridt mod nye jobs, kompetenceløft og netværksudvidelse. Derfor så sørg for, at vælge en a-kasse, der specialiserer sig i at hjælpe netop din faggruppe, hvis du vil have den bedste oplevelse med a-kasser.

Hvor meget skal lønsikring dække?

Der er ikke som sådan nogen regel om, hvor meget din lønsikring skal dække, da det kommer meget an på indviddets jobsituation. Nogle har 70% af lønnen, mens andre foretrækker op mod 85%. Der er ikke som sådan noget gyldent tal for, hvor meget din lønsikring skal dække - så længe dit budget ikke går i stykker, hvis du skulle ryge på lønsikring. 

Find den bedste pris

Selvfølgelig er a-kasse pris også en faktor man skal tage højde for. Det er helt naturligt at vi også vælger udfra akasse pris, når vi skal vælge en a-kasse. Der er forskellige a-kasse priser afhængig af din situation - og A-kasse pris er en svingene faktor. Der er forskellig A kasse pris for studerende og A kasse dimittend pris, end tilfældet f.eks. er med folk, der har været i job i 30 år.  

A kasse pris studerende

Studerende kan ofte spare rigtig mange penge ved at melde sig ind i en a-kasse. A kasse pris for studerende er ofte vildt lave - og nogle tilbyder endda gratis studiemedlemskab. Derfor skal du altid sørge for at melde dig ind i en a-kasse, når du er studerende - så optjener du nemlig anciennitet i a-kassen og har ret til dagpenge, når du afslutter uddannelsen.

Der er generelt god a kasse pris dimittend, da A-kasserne er ivrige for at få nye medlemmer ind. Hvis du f.eks. fortsætter dit studiejob, efter din uddannelse kan du måske få en A kasse deltid pris, hvis du er heldig - ellers er det muligt at få supplerende dagpenge. Derfor er der god mening i, at melde sig ind i en a-kasse allerede fra starten af. 

A-kasse og fagforening priser

A kasse pris

Nogle organisationer tilbyder som nævnt en kombination af både a-kasse og fagforening. Denne løsning kan være rigtig smart, hvis du ønsker et stærkt sikkerhedsnetværk i din karriere. Det er dog ikke obligatorisk, at du skal have både a-kasse og fagforening, så derfor er det naturligvis din beslutning, om du vil have begge dele.

Hvis du vælger begge dele, så er det en rigtig god idé at vælge en af de organisationer, der tilbyder en pakkeløsning. Så kan du nemlig spare penge på begge dele. 

Oversigt over de udbydere, der tilbyder fagforening og a-kasse samlet:

Udbyder Åben for  Samlet pris pr. måned for fagforening og a-kasse
ASE Alle 588 kr./md.
Det faglige hus Alle 555 kr./md.
Lederne Ledere 679 kr./md
Business Danmark Salg og marketing 657 kr./md.
3F A-kasse Alle 992 kr./md.
Krifa Alle 655 kr./md.
Frie Alle 567 kr./md.
Virksom Selvstændige 677 kr./md.
CA Alle 560 kr./md.
HK Alle 980 kr./md.
BUPL Pædagoger 991 kr./md.
Socialpædagogerne Socialpædagoger 1.003 kr./md.

A kasse med lønsikring priser

Det er også muligt, at lave en lønsikringsordning gennem sin a-kasse. Priserne for en lønsikring vil dog også være mere end blot at have et almindeligt medlemskab af en a-kasse. Dog kan det være en rigtig god investering, hvis du gerne vil have en stor del af din løn udbetalt selvom du skulle stå uden arbejde.

Her på siden kan du finde mere information om lønsikring og a kasse priser. Det er nemlig ikke samme A kasse pris for et almindeligt medlemskab end, hvis man skal have en lønsikringsordning med. Alternativ kan man også lave en lønsikring med forsikringsselskaberne.