Find de bedste danske A-kasse priserSe de billigste A-kasser her

Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69 kr.
Ja
479 kr.
3 måneders gratis fagforening
Spar op til 6.000 kr. om året
Støtter ingen politiske partier
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
476 kr.
Billig med høj tilfredshed
Gratis karriere rådgivning
Få kurser i bl.a. LinkedIn
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69
Ja
503 kr.
Over 150.000 tilfredse medlemmer
Rådgivning om løn og ferie
Mulighed for sundhedsikring
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
457 kr.
Få hjælp til at finde nyt job
Vi samarbejder bl.a. med Jobindex
En af danmarks billigste A-kasser
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
139 kr.
Ja
492 kr.
Fuld juridisk dækning
Rabatordning på forsikring
Tilbud og rabatter op til 50%
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
Nej
Ja
493 kr.
Over 80.000 humanister og scient.er
Få sparring og rådgivning
Få karriere rådgivning
          
Middel 3/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Salg og marketing
167 kr.
Ja
476 kr.
Gratis lønrådgivning og karriere sparring
Adgang til lønsikring
Få stor rabat på uddannelser
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
464 kr.
Ja
513 kr.
Danmarks stærkeste fagforening
Danmarks mest lokale A-kasse
Billig fritidsulykkesforsikring
          
Fremragende 5/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
69 kr.
Ja
486 kr.
Rabat på forsikringer
Professionel hjælp til jobsøgning
Mulighed for lønsikring
          
Middel 3/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Ledere
195 kr.
Ja
469 kr.
Perfekt for selvstændige
Juridisk rådgivning
Incl. lønsikring
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Selvstændige
195 kr.
Ja
469 kr.
2 mdr. gratis indtægtssikring
Juridisk dækning
Skræddersyede produkter til selvstændige
          
God 4/5
Bliv medlem
Åben for
Fagforening
Mulighed for lønsikring
Pris pr. mdr.
Alle
50 kr.
Ja
496 kr.
Karriererådgivning og coaching
Gratis advokathjælp
Få rabat på kurser
          
Middel 3/5
Bliv medlem

A-kasse priser

I Danmark er vi så heldige at have et stærkt sikkerhedsnet på vores arbejdsmarkedet. Som ansat i en virksomhed er du relativt godt beskyttet af lovgivningen, når det kommer til at garatere dig en månedlig indkomst. Vi har nemlig en stærk velfærdsstat, der holder hånden under dig hvis du pludselig skulle stå uden arbejde. Det gør vi via de danske a-kasser, som kan sikre dig ret til dagpenge, hvis du skulle miste dit arbejde. Her på siden har vi samlet et bred udvalg af danske a-kasser, som du kan være medlem af, så du ikke skal bekymre dig om at finde den rigtige a kasse til dig. Det kan nemlig godt være svært at finde den rigtige a-kasse, som passer til dine behov. Det kan være du har specifikke krav til a kasse pris eller gerne vil have en oversigt over de billigste a-kasser på markedet. Her på siden har vi gjort det nemt og overskueligt at finde den perfekt a-kasse for studerende, færdigtuddannede eller allerede beskæftigede. Vi har opdateret a kasse priser 2020, og du kan derfor nemt sammenlign priser på A kasser ved at se på vores guide. 

A-kasse pris

A kasse pris er ofte den allerførste parameter de fleste danskere kigger efter, når de er på jagt efter en ny a-kasse. Det er naturligvis en vigtig parameter, at du finder en a-kasse, der tilbyder priser indenfor dit budget - og det kan det let se på denne guide. Vi har a kasse priser 2020, så du kan se de nyeste og mest aktuelle priser for a-kasser. Her er både a kasse pris for studerende og for beskæftigede, så det er nemt og simpelt at finde din nye a-kasse. Der findes endda også forskellige priser til dig, der er på deltid. A kasse deltid pris er nemlig også angivet her på vores side, hvor vi sammenligner priser på a kasser i 2020. Vi kan altid være behjælpelige, når det gælder om at finde den a-kasse der giver mest mening for dig. A kasse priser 2020 kan svinge meget fra a-kasse til a-kasse, og det kommer samtidigt meget an på din profession og jobsituation, hvilken a-kasser, der er den bedste for dig. Det er nemlig ikke altid sikkert, at den billigste a-kasse er den rigtige for dig - her på siden giver vi dig et overblik over A kasse pris, men der er også andre parametre du skal have med, når du skal vælge en ny A-kasse. 

A kasse priser sammenligning

Er du på jagt efter det bedste overblik og den nemmeste sammenligning af priser på A-kasser i Danmark, så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig trawlet internettet tyndt for at finde priser, fordele, brancher og mange andre parametre, der adskiller du mange a-kasser fra hinanden. Alle a-kasser er ikke ens, selvom de i sidste ende alle sammen giver ret til dagpenge. Der er f.eks. stor forskel på Akademikernes A-kasse og HK’s A-kasse. Derfor er det vigtigt, at du kigger på andre parametre end udelukkende priser, når du tjekker nye a-kasser. Der kan nemlig både være forskel i pris, regler og meget andet indenfor a-kasserne. Dog kan du her på siden finde det meste af den information du skal bruge, så du kan vælge en a-kasse på et oplyst og informeret grundlag. Når du skal vælge den rigtige A kasse sammenlign priser og find ud af, hvilken a-kasse, der er den bedste for dig. Der er a-kasser, som passer til alle former for erhverv, så du kan sagtens finde en, som opfylder dine kriterier og matcher dit budget. Sammenlign priser på A kasser og bliv klogere på, hvilken A kasse pris, der er bedst til dig.

A-kasse sammenlignings guide

Der kan være mange forskellige spørgsmål, der presser sig på i forbindelse med, at du skal vælge en ny a-kasse. Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i, og man kan hurtigt blive forvirret, når man skal vælge mellem de mange mulige a-kasser derude. Derfor har vi her lavet en A-kasse sammenligningsguide, med nogle af de meste stillede spørgsmål indenfor området. Så er det meget nemmere for dig at finde rundt i de forskellige begreb, samt finde den A-kasse der passer allerbedst til dig og din karriere. 

Skal du have fagforening

Nej. Du er ikke forpligtet til at have en fagforening på nogen måde, selvom du har en a-kasse. Det kan dog være en rigtig god idé at være medlem af en fagforening, når det kommer til lønforhandlinger, stridigheder eller andre udfordringer på arbejdsmarkedet. Nogle organisationer tilbyder både a-kasser og fagforeninger i samme pris, men det er ikke påkrævet, at man skal have en fagforening for at være medlem af en a-kasse. 

Skal du have lønsikring

En lønsikring er en garanti for, at du kan få udbetalt en stor del af din tidligere løn, hvis du skulle blive arbejdsløs. Det kan både være gennem a-kassen eller private forsikringer, hvor man kan have en sikring af sin månedlige indkomst. Dog er det ikke nødvendigt, hvis man kan klare sig med dagpengeydelsen, som er en fast takst for alle. 

Find den rigtige branche

En af de allervigtigste ting, når det kommer til at vælge en ny a-kasse er at vælge en rigtig branche, som ved hvordan man bedst hjælper dig videre på arbejdsmarkedet. En a-kasse er nemlig mere end bare et sted, hvor man hæver sine dagpenge. Det kan også være et vitalt skridt mod nye jobs, kompetenceløft og netværksudvidelse. Derfor så sørg for, at vælge en a-kasse, der specialiserer sig i at hjælpe netop din faggruppe, hvis du vil have den bedste oplevelse med a-kasser.

Hvor meget skal lønsikring dække

Der er ikke som sådan nogen regel om, hvor meget din lønsikring skal dække, da det kommer meget an på indviddets jobsituation. Nogle har 70 % af lønnen, mens andre foretrækker op mod 85 %. Der er ikke som sådan noget gyldent tal for, hvor meget din lønsikring skal dække - så længe dit budget ikke går i stykker, hvis du skulle ryge på lønsikring. 

Find den bedste pris

Selvfølgelig er pris også en faktor man skal tage højde for. Det er helt naturligt at vi også vælger udfra pris, når vi skal vælge en a-kasse. Der er forskellige priser på a-kasser afhængig af din situation - og A-kasse pris er en svingene faktor. Der er forskellig A kasse pris for studerende og A kasse dimitend pris, end tilfældet f.eks. er med folk, der har været i job i 30 år.  

A kasse pris studerende

Studerende kan ofte spare rigtig mange penge ved at melde sig ind i en a-kasse. A kasse pris for studerende er ofte vildt lave - og nogle tilbyder endda gratis studiemedlemskab. Derfor skal du altid sørge for at melde dig ind i en a-kasse, når du er studerende - så optjener du nemlig anciennitet i a-kassen og har ret til dagpenge, når du afslutter uddannelsen.

Der er generelt god a kasse dimittend pris, da A-kasserne er ivrige for at få nye medlemmer ind. Hvis du f.eks. fortsætter dit studiejob, efter din uddannelse kan du måske få en A kasse deltid pris, hvis du er heldig. Derfor er der god mening i, at melde sig ind i en a-kasse allerede fra starten af. 

A-kasse og fagforening priser

Nogle organisationer tilbyder som nævnt en kombination af både a-kasse og fagforening. Denne løsning kan være rigtig smart, hvis du ønsker et stærkt sikkerhedsnetværk i din karriere. Det er dog ikke obligatorisk, at du skal have både a-kasse og fagforening, så derfor er det naturligvis din beslutning, om du vil have begge dele.

Hvis du vælger begge dele, så er det en rigtig god idé at vælge en af de organisationer, der tilbyder en pakkeløsning. Så kan du nemlig spare penge på begge dele. 

A kasse med lønsikring priser

Det er også muligt, at lave en lønsikringsordning gennem sin a-kasse. Priserne for en lønsikring vil dog også være mere end blot at have et almindeligt medlemskab af en a-kasse. Dog kan det være en rigtig god investering, hvis du gerne vil have en stor del af din løn udbetalt selvom du skulle stå uden arbejde. Her på siden kan du finde mere information om lønsikring og a kasse sammenlign priser. Det er nemlig ikke samme A kasse pris for et almindeligt medlemskab end, hvis man skal have en lønsikringsordning med. Alternativ kan man også lave en lønsikring med forsikringsselskaberne. 

A-kasse udbydere priser

Her finder du en samlet liste over A-kasse udbyder priser, som findes på det danske marked. Så kan du let finde ud af, hvilken fagforening du skal vælge: