For at finde den bedste a-kasse kan du med fordel undersøge markedet grundigt, så du kan blive medlem i den a-kasse, der egner sig bedst til dig selv, dit job og dine personlige behov. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over, hvordan man vælger en a-kasse lige her på Tjek A-kasse. 

 

Gode råd til valg af a-kasse

Det kan godt være lidt af en opgave at finde rundt i de mange forskellige a-kasser, der er at vælge imellem på markedet. Bør du vælge en branchespecifik a-kasse? Er der en a-kasse, der har nogle medlemsfordele, som passer godt til dine personlige interesser og behov?

For at finde den bedste a-kasse kan det derfor være nødvendigt at danne sig et overblik over de forskellige muligheder, der er på markedet for at lave en sammenligning og dermed finde den bedste og billigste a-kasse. Det kan nemlig være meget individuelt, hvilken a-kasse, der egner sig bedst, da det både afhænger af budget, jobtitel og medlemsfordele i a-kassen.

Akasse hvilken skal jeg vælge.jpg

Hvilken a-kasse skal jeg vælge?

Du får udbetalt det samme beløb i dagpenge, uanset hvilken a-kasse, du vælger, så dette er ikke noget, du behøver bekymre dig om, når du ser på forskellige a-kasse fordele. Derimod er a-kasse pris værd at kigge nærmere på, da der kan være op til mange hundrede kroner i forskel på det månedlige kontingent. Dette kan også have betydning for, hvilken a-kasse netop du skal vælge. Leder du efter a-kasse for studerende, har du som regel flere valgmuligheder, da de fleste a-kasser tilbyder studiemedlemskab.

Hvis du er i tvivl om, hvilken a-kasse, der egner sig bedst til netop dit job, kan du med fordel tage et kig på vores liste over de forskellige brancher og erhverv, og på den måde finde den a-kasse, der passer bedst til din jobkategori.