GRATIS FAGFORENING I 6 MÅNEDER
Danmarks BILLIGSTE fagforegning og a-kasse
FÅ TILBUD
Tjekakasse er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Et af de spørgsmål vi oftest får her på siden er: Hvornår udbetales a-kasse? Og det svar er ganske enkelt - det udbetales, når du har udfyldt dit dagpengekort. Det er nemlig således, at du hver måned skal udfylde et kort for at få din dagpenge udbetaling - og på kvitteringen for afleveringen af dagpengekortet, står hvornår.

overlay

Meld dig ind i en A-kasse, så du er sikret dagpenge

Tjek A-kasse

Udbetaling af dagpenge

Udbetaling af dagpenge sker når du har udfyldt og indsendt dit dagpengekort korrekt. Derefter modtager du en udbetalingsspecifikation, hvorpå der står, hvornår du modtager din dagpenge udbetaling. Dette skal gøres en gang om måneden, så i princippet kan man se dagpengene som en månedlig lønudbetaling - hvis man altså udfylder sit dagpengekort månedligt. Dagpengeydelse udbetales tidligst på den sidste bankdag om måneden, hvis man udfylder sit dagpengekort til tiden. 

Udbetalingsperioder for 2022

I nedenstående tabel kan du se fra hvilken dato du kan udfylde dine måndelige dagpengekort samt udbetalingsperioden af dagpengene for hver måned i 2022.

Måned Udfyld Dagpengekort Ubetaling af dagpenge
Januar 24. Januar 31. Januar
Febuar 21. Febuar 28. Febuar
Marts 24. Marts 31. Marts
April 22. April 29. April
Maj 23. Maj 31. Maj
Juni 22. Juni 30. Juni
Juli 22. Juli 29. Juli
August 24. August 31. August
September 23. September 30. September
Oktober 24. Oktober 31. Oktober
November 23. November 30. November
December 22. December 30. December

Du skal som udgangspunkt udfylde og indsende dine dagpengekort senest dagen efter, der er blevet åbenet op for kortet. Glemmer du dette, kan du indsende dem 1 måned og 10 dage efter udbetalingsperioden, dog vil dine dagpenge blive tilsvarende forsinket.

Dagpengesats

Dagpengesatsen er forskellig for, hvem du er og hvor forsikret du er. For den almindelige lønmodtager, der er fuldtidsforsikret i a-kassen er den almindelige maksimale sats på 19.083 kr. For dimittender er den en smule lavere og ligger på 13.644 kr. for ikke-forsøgere, mens den for forsøgere er på 15.648. 

Er du interesseret i at skifte a-kasse, finde en ny a-kasse eller bare finde mere information om dagpenge regler? - Så skal du huske, at du altid kan besøge https://tjekakasse.dk, som giver et overblik over de bedste og billigste a-kasser.