Fagforening priser er meget forskellige fra fagforening til fagforening. Det afhænger blandt andet af branche, og hvilken type dækning man søger. Vælger man eksempelvis en fagforening med a-kasse, så er det dyrere end kun at være medlem af fagforeningen.

Fordele ved at skifte fagforenig

Der er mange forskellige fordele ved at skifte fagforening. Eksempelvis kan man være nødt til at skifte fagforening, hvis man skifter branche, og har været medlem af en branchespecifik fagforening. Derudover er det meget vigtigt at være medlem af den bedste fagforening man kan, hvis man skulle gå hen at blive ledig.

 

Regler for skift af fagforening

Akasse løntilskud.jpg

Der gælder forskellige regler når man gerne vil skifte fagforening. Eksempelvis opbygger man anciennitet når man er medlem af en fagforening. Når man skifter fagforening vil man i langt de fleste tilfælde kunne overføre den optjente anciennitet. Derudover gælder der regler for antal arbejdstimer man har, som hænger sammen med ancienniteten. Det vil sige hvor mange penge man er berettiget til at få udbetalt hvis man skulle gå hen at blive ledig.  

For at få et overblik over de bedste og billigste fagforeninger på markedet. Herigennem kan du blive guidet til de bedste valg og muligheder for lige præcis dig og din situation, så du kan blive medlem af den fagforening, der passer til dine behov.